Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.832 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.193 Yer Çorum 14 Mayıs 2026 #11 Eagles dedi: Aynen hocam, satışa koyacağım bugün, senin de önerini almak istedim. Secure Erase ile bilgilerime ulaşamazlar sanırım. Genişletmek için tıkla... Yok ya, normal sıfırlama bile yeterli de Secure Erase fabrika ayarına sıfırlıyor direkt.
Eagles dedi: Aynen hocam, satışa koyacağım bugün, senin de önerini almak istedim. Secure Erase ile bilgilerime ulaşamazlar sanırım. Genişletmek için tıkla... Yok ya, normal sıfırlama bile yeterli de Secure Erase fabrika ayarına sıfırlıyor direkt.
KS KS Eagles Yetkin Hız Tutkunu Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 3.427 Makaleler 31 Çözümler 8 Beğeniler 4.507 Yer Kocaeli 16 Mayıs 2026 #12 Caner Uncu dedi: Yok ya, normal sıfırlama bile yeterli de Secure Erase fabrika ayarına sıfırlıyor direkt. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ettim Caner Hoca. Hoca, piyasa çok durgun galiba. Model ve marka da pek başarılı olmadığı için sanırım biraz. Sorunları da biraz karabiber, tuz ekti galiba. En uygun fiyatı yazmama rağmen, kuş uçmuyor. Daha temizleri de duruyor ilanlarda. @michaelscofield
Caner Uncu dedi: Yok ya, normal sıfırlama bile yeterli de Secure Erase fabrika ayarına sıfırlıyor direkt. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ettim Caner Hoca. Hoca, piyasa çok durgun galiba. Model ve marka da pek başarılı olmadığı için sanırım biraz. Sorunları da biraz karabiber, tuz ekti galiba. En uygun fiyatı yazmama rağmen, kuş uçmuyor. Daha temizleri de duruyor ilanlarda. @michaelscofield