April Rain'in bana göre tüm albümleri çok güzel olduğu için seçerken zorlandım.

Soen grubunun da işini beğeniyorum. Özellikle bu albüm bence çok iyi.

Son olarak:

Çok nadir yaşanacağını tahmin ettiğim bir durum. Ben de yalnızca bir kere yaşadım.

Red grubunun rated r albümündeki tüm şarkılar Spotify'da beğenilen şarkılar listemde.

Yaklaşık 2 ay boyunca albümü döngüde çaldım. Pek keyifliydi doğrusu.

Sizin böyle, tüm şarkılarını beğendiğiniz albümler var mı?

Her albümleri ayrı bir güzel normalde.

Üvey - Vaveyla listenin başında gelir. Zaten 4 parçalık albüm ama şarkıların her biri diğerinden güzel, garip bir şey.

Saian & Karaçalı - Battle Royal için de aynısını söyleyebilirim. Tam bir albüm havasında birbiri ardına gelen şarkılar ve sıkmıyor. Her parça ayrı ayrı tek başına da dinlenebilir.

Ezhel - Müptezhel'in de neredeyse tüm şarkıları güzeldir. Arada gelen Küvet isimli parçayı saymazsak.

Son olarak Karakan - Al Sana Karakan (1997) ekleyeceğim bu listeye. İlk parçasından son parçasına kadar şaheser.

Daft Punk - Random Access Memories, Pink Floyd - The Dark Side Of The Moon, Michael Jackson - Thriller, Dire Straits - Brothers In Arms, The Weeknd - Dawn FM, Taylor Swift - Evermore, Queen - A Night At The Opera, Coldplay - A Rush Of Blood To The Head, Fleetwood Mac - Rumours... Uzayıp gider bu liste. En beğendiğim derleme albümler ise Queen - Greatest Hits 1, Queen - Greatest Hits 2, The Beatles - The Blue Album, The Beatles - The Red Album, Blondie - Best of Blondie. Daft Punk - Random Access Memories benim için her zaman bir numaralı albüm olacaktır. İçindeki bonus parça Horizon'u dinlemediyseniz buraya bırakıyorum.

Daft Punk - Horizon (Japan CD Bonus Track):