- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Mali Demokratoğlu
Yetkin
Bu yorum, ironi değil mi? Sanki bir tık gerçekçi olmuş.. Tebrik ederim, gerçekçi olduğu için.Vallahi kimsenin umurunda değil doların 31 lira olması, ha çok rahatsız olan bir kesim var ancak onların da paraları yok. Parası olanın zaten parası dövizde, o yüzden yükselmesini istiyorlar her daim. Sorun yok yani. Bana kalsa 100 TL olsun dolar, yatırımlarımızı hep dövize yaptık. Ülkenin %25'i fakir kesim, geri kalan %75 kesim zengindir. Bu da realist bir yorumdur.
witicieen
Yetkin
Bu yorum, ironi değil mi? Sanki bir tık gerçekçi olmuş. Tebrik ederim, gerçekçi olduğu için.
Yo gerçekçi yorum. Forum da bile +18 üst yaş gruplarının dahi döviz de paraları vardır. Şu anda dolar 31 TL yarın 20 TL'ye düşse yine laf ederler yine ederler o yüzden pek umursamamak lazım.
Yo gerçekçi yorum. Forum da bile +18 üst yaş gruplarının dahi döviz de paraları vardır. Şu anda dolar 31 TL yarın 20 TL'ye düşse yine laf ederler yine ederler o yüzden pek umursamamak lazım.
Mali Demokratoğlu
Yetkin
Ayıp olmaz.. Bu düşünceleri, kafasına sokarken neredeydi? O zaman ayıp değil de, ben sorunca mı olacak?
witicieen
Yetkin
Hocam, küfür nedir bilir misin? Ben sana küfür etmem, yanlış anlama... Ama dikkat et, cahil sevmeyen birine denk gelirsin, ana avrat dümdüz girer. Bu tavsiyemi göz ardı etme.
Şu yorumunuz, akla mantığa uygun değil. Ben olsam, sizi eğitenlere, ailenize, arkadaşlarınıza sorarım "herhangi bir sıkıntısı var mı?" diye.
Birinin küfür etmesi umurum da olur mu sence? Forumun yaş oranı 18 ile 25 arası olduğu varsayıyorum o yüzden pek umursamıyorum.
Hedef 2053!
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
Elektronik Cep telefonu aksesuarlarında %30'a varan indirim
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-