Yer
Başkent
20260630_180608.webp

1 senede bütün parçaları 3-4 ay anca kullanılmasına rağmen lıkır lıkır oynuyordu. Ayrıca cihazı çizmeye meyilli idi, ben de çift taraflı bant ile kapatmıştım. Resimde gördüğünüz gibi çoğu yeri bantlı ve pense ile parçaların birbirine oturtulduğu yerleri kırmadan pense ile birbirine yaklaştırdım ki tutsun; yok, dayanmıyor, ne yapılırsa yapılsın, fiyatı da 1.000 TL'yi yakalamış ya da üstü diye hatırlıyorum, vermeyin paranızı. Laptopun altına klavye girsin diye ön ve arkaya yükselti yaptım, kırmızı renkli yerin altında yükselti vardı. Çıkan parça bağlam yerleri aşağıya baktığı için bir baktım, stantı bantlar tutuyor, laptop kayıyordu. Ayrıca küflendi. Diyeceklerim bu. Bu beş para etmez ürüne para verdiğime üzülüyorum.

4-5 yıldır şunu kullanıyorum, 60-70 TL gibi bir şeye almıştım. Hala ilk gün gibi.

Amazon'dan atılan Obev marka daha kaliteli ise onu alacağım.

Normalde parça resimdeki gibi duruyordu. Kırmızı bantlı parçadan kayıp düştü, stand.

En iyisi memo FL08 ama taşınacaksa bu modelde güzel.
Hocam, ucuz plastik o resmen ya. Kalite olarak iyi bir ürün değil. Toz filtresi ve basınçlı hava iyi soğutuyor ama 2000 TL vermek istemiyorum ben. Ayrıca, kütük gibi çantaya koysan feci yer kaplar. Ben Tunex'i mecburiyetten kullanıyordum.
Laptop altına klavyenin yarısını iterek kullandığım için.
Bu arada akşam RDR 2'nin cihaz performans testlerini yapınca kendimce incelemem bitiyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260630_183657_Gallery.webp
    Screenshot_20260630_183657_Gallery.webp
    1,7 MB · Görüntüleme: 14