Adamın ne yaptığından haberiniz var mı acaba da böyle konuşuyorsunuz? +18 Gereksiz son derece seviyesiz ve absürt bir şarkı yayınlayıp gündem ilgisini çekmeye çalışıyor. Bu durumda ne yapacaktık destek mi çıkacaktık? Beğenmezsen dinleme derken kimse dinlemiyor zaten alay amaçlı dinliyorlar.

10 kişiyi öldürmüş sanki adamın ne yaptığından haberiniz var mı diyor birde. Yarın öbürgün sevdiğin biri bunun gibi saçma sapan bir sebepten tutuklansın göreyim sizi. Süper adalet.

Tutuklanması konusunda bir şey diyemem o devletin kararı. Ancak kötü olmasından ziyade seviyesiz bir şarkı, çoluk çocuk, aileler etkilenebilir bundan.

Ailenin sorumluluğu bu. İnternette görmemesi gereken 500 tane şey var hepsine yasak atalım o zaman. Ne güzel yasaklar ülkesi.

10 kişiyi öldürmüş sanki adamın ne yaptığından haberiniz var mı diyor birde. Yarın öbürgün sevdiğin biri bunun gibi saçma sapan bir sebepten tutuklansın göreyim sizi. Süper adalet.

Ailenin sorumluluğu bu. İnternette görmemesi gereken 500 tane şey var hepsine yasak atalım o zaman. Ne güzel yasaklar ülkesi.
''Sevdiğin biri'' kısmından sonra ciddiye almıyorum maalesef. Objektif olmayı öğrenin sonra tartışalım.

Şarkının yasaklanmasını destekliyorum. Ha, bu sorunu çözecek mi? Hayır, isteyen yine dinler ama kadını böyle bir şeye alet edip de para kazanamamış olur, en azından o açıdan güzel. Hapis kararı hakkında pek bilgim yok, belki hukukta bir suçtur, araştırma yapmadım ama yapmama gerek var mı? Yok, çünkü bu insanlar genellikle sevmediği kişiler hapise girince sevinir, haklı ya da haksız olsun. Jahrein olayında gördük mesela. Peki, düzeltebildik mi bu huylarını? Hayır. O zaman benim de umrumda değil, aynı kafa yapısında olacağım ben de artık. 😀

Yabancı müziklerin Türkçe lycris'ini izle sonra Turabinin şarkısına şükredersin.
Yabancılar ile bizim millet bir mi ki? Yanlış anlamayın ırkçılık yapmıyorum fakat onların medeniyet anlayışı ile bizim medeniyet anlayışı bir değil. Yabancılarda o tarz şeyler sorun olmasa da biz de büyük sorun.

''Sevdiğin biri'' kısmından sonra ciddiye almıyorum maalesef. Objektif olmayı öğrenin sonra tartışalım.

Yazdığım şeylere cevap bile veremiyorsun. Objektif olmayan sensin ben değilim. Bir insanın yaptığı şarkı yüzünden tutuklanması size mantıklı geliyor. Bunun aynısı yıllar önce Porçay isimli YouTuber birine olmuştu hatırlatırım. Uyuşturucu parodisi yaptığı için tutuklanmıştı. Senin mantığına göre bu arkadaşın tutuklanması mantıklı.

Yazdığım şeylere cevap bile veremiyorsun. Objektif olmayan sensin ben değilim. Bir insanın yaptığı şarkı yüzünden tutuklanması size mantıklı geliyor. Bunun aynısı yıllar önce Porçay isimli YouTuber birine olmuştu hatırlatırım. Uyuşturucu parodisi yaptığı için tutuklanmıştı. Senin mantığına göre bu arkadaşın tutuklanması mantıklı.
Dedim ya ciddiye almıyorum diye. :D Kendin kendi ağzınla söyledin objektif olmadığını. O yüzden yazacak pek bir şeyim yok.