arthurmorgan72
Çalışkan
Herkese selam. Kendim bir sistem aldım ve bu sistemi alırken anakartı umursamadan modelini sormadan aldım. Chipset ve BIOS güncellemesi yapacaktım, bu anakart Turbox H510p imiş fakat bir Technopat Sosyal konusunda onda diye bir site duydum. Herhalde Turbox buradan alıp kendi markasını basıyormuş. Ben de biraz araştırma sonucu http://www.onda.cn/MotherBoard_Specifications.aspx?id=543 bu anakartı buldum. Sonuçta Turbox nereden aldığı belli olmasın diye çoğu şeyi değiştiriyor.
Mesela VGA kaldırmış olabilir maliyetten kısmak için. Ben de çoğu şeye baktım mı her şey aynı. Turbox BIOS sıfırlama pinlerini lehim ile sökmüş ve lehim izi kalmış. Ben de emin olmak için size danışmak istedim. Sizce bu anakart Turbox H510p mı? Anakart çöp olmasından korkuyorum. İnşallah o dur çünkü çok uğraştım BIOS'u bulmak için. Cevaplarınızı bekliyorum.
Mesela VGA kaldırmış olabilir maliyetten kısmak için. Ben de çoğu şeye baktım mı her şey aynı. Turbox BIOS sıfırlama pinlerini lehim ile sökmüş ve lehim izi kalmış. Ben de emin olmak için size danışmak istedim. Sizce bu anakart Turbox H510p mı? Anakart çöp olmasından korkuyorum. İnşallah o dur çünkü çok uğraştım BIOS'u bulmak için. Cevaplarınızı bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: