ddennizcann

Uzman
Merhaba arkadaşlar,

İçinde Turbox marka SSD olan bir bilgisayarım var. Bu SSD markası kalitesiz biliyorum ama SSD sadece 70 gün çalışmasına rağmen SSD sağlığı %9'a düşmüş. Acaba program sağlığı yanlış gösteriyor olabilir mi ya da Turbox SSD'ler gerçekten çok mu kötü?

ssd1.webp

Crystal Disk Info indirip SMART gorseli paylasin. Verileri ondalikliya cevirin ve SS atin.

Eki Görüntüle 181764
Hocam ilginç bir şekilde Crystal Disk İnfoda sağlık %100 gözüküyor

HardDiskSentinel'de kaç GB-TB veri yazılmış onu görebilirsin. Fazla ise gereğinden kullanılmıştır önceden.
Hocam 13 TB okuma 7 TB yazma bence gayette az kullanılmış.

Dosya Ekleri

• ssd3.webp
    ssd3.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 75
  • ssd4.webp
    ssd4.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 71
Bu devirde en büyük kötülükler hep tanıdık ve dostlar tarafından yapılıyor. Tavsiyem ilişkinizi bitirmenizdir. Zira sağlam geçirmiş. İlk defa Turbox SSD görüyorum.

SSD'nin tam modelini biliyor musunuz?

Hocam sadece Turbox yazıyor üstünde başka bir şey yok.

Bu devirde en büyük kötülükler hep tanıdık ve dostlar tarafından yapılıyor. Tavsiyem ilişkinizi bitirmenizdir. Zira sağlam geçirmiş. İlk defa Turbox SSD görüyorum.

Maalesef ki hocam öyle adamın sahibindende profiline baktım Turbox DDR3 anakartları gaming anakart diye satıyor bir de bu SSD'yi 1. 000 TL'ye takmış bildiğin dolandırıcı.

O tanıdık bilgisayarcıdan uzak durun ayıp etmiş Turbox nedir yahu demek hiç vicdanı sızlamamış satarken.

Çok haklısınız hocam bir de 1. 000 TL para almış geçen sene 200 300 TL'ye satılıyormuş bu SSD.