Turbox SSD'nin sağlığının 70 günde %9'a düşmesi normal mi?

ddennizcann

Uzman
Merhaba arkadaşlar,

İçinde Turbox marka SSD olan bir bilgisayarım var. Bu SSD markası kalitesiz biliyorum ama SSD sadece 70 gün çalışmasına rağmen SSD sağlığı %9'a düşmüş. Acaba program sağlığı yanlış gösteriyor olabilir mi ya da Turbox SSD'ler gerçekten çok mu kötü?

Turbox merdiven altı ve kullanılmış ürünlerin üstüne logo basıp satıyorlar. Senin SSD önceden kullanılmış olabilir.
Hocam ben de öyle tahmin ettim babam kulllanıyor bu bilgisayarı tanıdık bilgisayarcıya götürmüş geçen sene o da bu SSD'yi takmış.

Dosya Ekleri

• ssd3.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 77
  • ssd4.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 73
Hocam ben de öyle tahmin ettim babam kulllanıyor bu bilgisayarı tanıdık bilgisayarcıya götürmüş geçen sene o da bu SSD'yi takmış.
O tanıdık bilgisayarcıdan uzak durun ayıp etmiş Turbox nedir yahu demek hiç vicdanı sızlamamış satarken.

Bu devirde en büyük kötülükler hep tanıdık ve dostlar tarafından yapılıyor. Tavsiyem ilişkinizi bitirmenizdir. Zira sağlam geçirmiş. İlk defa Turbox SSD görüyorum.

SSD'nin tam modelini biliyor musunuz?

Hocam sadece Turbox yazıyor üstünde başka bir şey yok.

Bu devirde en büyük kötülükler hep tanıdık ve dostlar tarafından yapılıyor. Tavsiyem ilişkinizi bitirmenizdir. Zira sağlam geçirmiş. İlk defa Turbox SSD görüyorum.

Maalesef ki hocam öyle adamın sahibindende profiline baktım Turbox DDR3 anakartları gaming anakart diye satıyor bir de bu SSD'yi 1. 000 TL'ye takmış bildiğin dolandırıcı.

O tanıdık bilgisayarcıdan uzak durun ayıp etmiş Turbox nedir yahu demek hiç vicdanı sızlamamış satarken.

Çok haklısınız hocam bir de 1. 000 TL para almış geçen sene 200 300 TL'ye satılıyormuş bu SSD.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…