995

Uzman
Yuh artık yuh! Bu kadarı da olmaz artık bu nasıl iş sayın Turgut Altınok? Bunu nasıl yaparsınız? Belli ki halk artık sizden bıktı oy vermeyecek ve sizi sevmiyor zorla adam getirmekte nedir? Özellikle çalışan emekçileri getirmek ayıptır ya! Turgut Altınok açılışa adam getirdi!

Yaparlar. Bizim mahalleye belediye başkan adayı geldiği zaman insanlar birbirine haber ederek gidiyor. Bize de dediler de asla gitmem. (Her parti için geçerli)

Son düzenleme:
@995 dostum sen a. Partilisin değil mi? :):):):)
Reklamın iyisi kötüsü olmazmış derler hiç aklımda yokken bir şeyler paylaşıp bunları aklıma getiriyorsun. Şüpheleniyorum senden. :)

Espri bir yana aslında siyaset zor bir meslektir. Diliniz kuvvetli olacak ve en önemlisi söylediğiniz yalanı unutmayacaksınız, çıkarınız için ne gerekiyorsa yapacaksınız. Ayrıca arkadaşlar biz burada şu iyi bu kötü X kişisi bunu yapmış yok b kişisi para çalmış diye aklımızı yorarken, sağı solu üstü altı medyada görüntü icabı kapışırken arka tarafta beraber sohbet dönüyor. Siyasetçiler için asla kendinizi yormayın çevrenizi üzmeyin. (tabii günümüz siyasetinden bahsediyorum)