İster miras isterse çalmış olsun ama oy falan vermem bunun gibilere. Ülkeyi ve insanların yıllarını sömüren AKP'den olana oy vermem asla. Güvenmiyorum.

Ülkeyi CHP mi yönetiyor yapıyorsa kanıt var mı? Azıcık adaletli olalım hocam savunurken AKP'yi lütfen ülkeyi yönettiklerini yaptıkları hırsızlıkları unutmayalım. Ayakkabı kutularını unutmadık.
Kardeşim adam annesinden babasından zengin. Size ne bu durumdan? Sırf muhalif olmak için saçmalıyorsunuz. Zannedersiniz hepsini milletvekili maaşı ve yolsuzluk ile almış.
Miras kalsa da anne babası zengin olsa da bu kadar malvarlığı olmaz olamaz Ekrem İmamoğlu ailesi zengin di bu kadar malvarlığı var mıydı?

Son düzenleme:
Ülkeyi CHP mi yönetiyor yapıyorsa kanıt var mı? Azıcık adaletli olalım hocam savunurken AKP'li lütfen ülkeyi yönettiklerini yaptıkları hırsızlıkları unutmayalım. Ayakkabı kutularını unutmadık.

Aslında X'te görmüştüm, ama üşendim orada bakmaya. Hocam sözün özü ben AKP'yi desteklemem, ama CHP'de sütten çıkmış akkaşık mış gibi bahsedilmesinden rahatsız oldum.

Aslında X'te görmüştüm, ama üşendim orada bakmaya. Hocam sözün özü ben AKP'yi desteklemem, ama CHP'de sütten çıkmış akkaşık mış gibi bahsedilmesinden rahatsız oldum.
Bunun yalan olma ihtimali var mı? Mansur başkan miting yapmasa bile kazanır ayrıca Ekrem İmamoğlu halkın adamından sevgili özgür özel'den böyle bir şey gördünüz mü bir CHP belediye başkanı yapıyor diye CHP suçlamak doğru mu? Ki bence bu yalan haber olma olasiligi var.

Bunun yalan olma ihtimali var mı? Mansur başkan miting yapmasa bile kazanır ayrıca Ekrem İmamoğlu halkın adamından sevgili özgür özel'den böyle bir şey gördünüz mü bir CHP belediye başkanı yapıyor diye CHP suçlamak doğru mu? Ki bence bu yalan haber olma olasiligi var.

Bunu çoğu siyasetçi yapıyor bence. Eskisi gibi umurunda değil milletin miting. Ek olarak İstanbul ve Ankara yine CHP'nin olacak, ama imamoğlu bence o kadar da iyi bir başkan değil. Azmi karamahmutoğlu kazanabilseydi keşke.

Bu kadar mal varlığı olan adamlar neden hala siyaset ile uğraşıyor anlamış değilim.

Bu kadar mal varlığı olan adamlar neden hala siyaset ile uğraşıyor anlamış değilim.
Fazla mal göz çıkarmaz hocam. Daha çok olsun daha çok olsun diye uğraşıyorlar mal mülk gözlerini bürümüş. Millete şükredin diyorlar ama kendileri çarpıp çırpmaktan koltuğu bırakmıyorlar. Şükredip gitmiyorlar bir türlü.