Türk halkı özgürlüğüne düşkün değildir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Plant4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 95
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    türk
Fransada enflasyon %10 artınca kıyamet kopuyor bizde %75 ten %74 olunca insanlar (tartışılır) oh ne iyi diyor.
İşte kültür farkı budur.

Fransa'da çiftçiler maliyetlerin fazlalığından protesto etmek için başkanlık bakanlık binasının önüne gübre döküyorlar, bizde ise ismini vermek istemediğim partiye oy basıyorlar.

Yakında aynı şey Twitter, YouTube gibi platformlar içinde olabilir. Ülkemizde basın özgür olmadığı için, insanlar gerçeklere ancak buralardan ulaşabiliyor.

Alçak insanlar özgürlüğe düşkün değildir genel olarak. Ama Araplar bile özgürlüğüne düşkün ve atalarının dini olmasına rağmen İslam'a başka halklar kadar sahip çıkmıyorlar.

Bizde böyle bir şey olsa zaten 5 traktör tezek benden sarayın önüne.

Bunun bir de gereksiz milliyetçilik versiyonu var... Lafa gelince asarız, keseriz, Turan Birliği ovv yee.
Arap Kalkındırma Partisi ülkeyi Orta Doğu'nun yol geçen hanına çevirmiş, Andımız kalkmış, pasaportun 5 kuruş değeri kalmamış ama ses seda yok.
Dolar olmuş 31 TL, ''öğrenci arabası'' dediğimiz arabalar şimdi zengin arabası olmuş. Hadi araba, ev, telefon, bilgisayar gibi temel ihtiyaçları geçiyorum ev kiraları asgari ile eşit daha ne olsun... Asgari çalışan ortalama bir vatandaş geçinemiyor bile.
Bunlara ses çıkarmayan bir halkın PayPal, Twitch, cinsel içerikli siteler falan bunlara ses çıkarmamasına çok da şe' yapmamak lazım.

"Makarna yiyen bozkurt" sözü tam olarak bizim ülkenin ılık milliyetçilerini tanımlıyor. Asar keser şov yapar ancak Çin'in Uygur Türklerine yaptığı zulme ses çıkarmazlar. Sözde Türkçülerdir ancak ülkenin yavaş yavaş asimile edilmesine göz yumarlar. Bunlar milliyetçiyse ben en ağır vatan hainiyim.

Irk, halk, millet dediğin insanın uydurması bir şey, bütün insanlar eşittir.

Dünyadaki tüm toplumlar belirli amaçlar için gerek içten gerek dıştan yozlaştırılmaya çalışılır. Bazı toplumlar ise buna daha dirençsiz kalıyor maalesef ve onlardan biri de biziz.

Daha sayardım da işte, yoruldum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…