Türk insanı neden 2. el fiyatlandırmasını beceremiyor?

Alırken öldürür satarken övdürür misali...

Ha bir de yeni moda, adama sıfırını gösterip bir şeyler yaparsan senden alayım işimiz olsun dersen aldığın cevap "e ben napim git ordan al allah allah" oluyor. Forumda bile var, sıfır 2x8 3600 DDR4 şu anda 1000'e bile inebiliyor, adam gitmiş koymuş 2600'e. Neymiş birebir o model stokta yokmuş, neymiş CL18 değil de 16'ymış alıcısı fiyatına bakmazmış, fiyatla alakalı "a" diyen de bu sefer haksız ilan ediliyor.

Alırken öldürür satarken övdürür misali...
Maalesef...
Ben artık bu yüzden alıcı-satıcı seçiyorum ikinci ele gireceğim zaman. Varsın 500-1000 fazla çıksın cebimden abi, karşımdaki benimle benzer düşüncede standart biri olsun ama. Varsın pazarlığı olmasın, ürün de adam da temiz olsun. Aynı şekil satacağım kişiye de adam düzgünse cebime 250 eksik girse ne olacak, bir döner parası bile etmiyor. 35 takla atıp bir öyle bir böyle konuşan adamla iş mi yapılır?

Satıcıdan çok alıcılar da az değil. Abuk sabuk fiyat istiyorlar, 5 tane PS4 oyunumu satışa koydum toplu olarak, hani piyasalarına da baktım ona göre bir fiyat belirledim, ucuz bile kalıyor aslında (2000TL). 1000TL diyor adam, hani ben buna sövsem hakkımdır, öğrenciyim 1200TL olur mu diyen falan vardı. Çok ölücü var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…