Detaylar
Kim cevapladı?iPhone'ye popüler kültür demek Nvidia'ya popüler kültür demek gibi. Sektörde kendini kanıtlamış bir firma ve insanlarda Apple'ye güveniyor. Apple kullanan kadar Samsung kullanan tanıdığım var. Herkes aynı sistemi telefonu sevecek diye bir şey yok. iPhone kullanmıyor diye kendini ezik hisseden tek bir insan gördüm. Oda suriyeliydi. Samsung A serisi bana göre çöp 8k liraya A model telefon alacağına 5 yıllık iPhone alsan çok daha fazla performans ve verimlilik alırsın.Hocam azınlık mı.. Türklerin çoğunun iPhone alma sebebi iPhone olmayınca kendilerini eksik hissetmesi yani maalesef çoğunlukla iPhone popüler kültür öğesi ülkemizde
Popüler kültürün yarattığı marka bağımlılığına bağlıyorum ben bunu, Logitech de ekipman konularında aynen bu pozisyonda.
Katılıyorum. Ekipman konusunda da ben Logitech seviyorum maalesef ahahaha şaka şaka farelerinı kullanıyorum.
25457
Başarılı
iPhone'ye popüler kültür demek NVIDIA'ya popüler kültür demek gibi. Sektörde kendini kanıtlamış bir firma ve insanlarda Apple'ye güveniyor. Apple kullanan kadar Samsung kullanan tanıdığım var. Herkes aynı sistemi telefonu sevecek diye bir şey yok. iPhone kullanmıyor diye kendini ezik hisseden tek bir insan gördüm. Oda suriyeliydi. Samsung'a serisi bana göre çöp 8K liraya A model telefon alacağına 5 yıllık iPhone alsan çok daha fazla performans ve verimlilik alırsın.
iPhone kendini kanıtladığı için diğer markalar kanıtlamamış olmuyor, ayrıca şu an diğer markalar ile arasında fark yok, hatta diğer markaların telefonları iPhone'dan daha iyi olmaya başladı. Bu arada A serisi kısa süreli kullanım için bu bütçelerde iyi bir tercih, 2-3 yıl kasma olmadan götürür. 5 yıllık iPhone almak daha mantıksız, temiz olanı bulamazsınız zaten 7-8 bin liraya.
Herkes Android kullansın demiyoruz, iOS istiyorsa alabilir fakat düşük bütçelerde mantıksız.
iPhone kendini kanıtladığı için diğer markalar kanıtlamamış olmuyor, ayrıca şu an diğer markalar ile arasında fark yok, hatta diğer markaların telefonları iPhone'dan daha iyi olmaya başladı. Bu arada a serisi kısa süreli kullanım için bu bütçelerde iyi bir tercih, 2-3 yıl kasma olmadan götürür. 5 yıllık iPhone almak daha mantıksız, temiz olanı bulamazsınız zaten 7-8 bin liraya.
Herkes Android kullansın demiyoruz, iOS istiyorsa alabilir fakat düşük bütçelerde mantıksız.
Ben kimsenin iOS kullanmasına takılmıyorum zaten. Bu kadar kör topal övmesine sırf iPhone sahibiyim demek için alanlara takılıyorum. Adam kör topal babasının malı gibi iPhone savunuyor Android kullanana köylü diyor. S25 S25+ var diyorsun iPhone 13 daha iyi bra diyor.
Ben şuan SE 2 kullanıyorum. 7k liraya yenilenmiş almıştım 4 ay önce. Arkadaşımın A14'ünü kullanmak istedim bakmak için. Menü donuyor. Uygulama açıyorsun donuyor. 25 FPS de çalışıyor telefon resmen. Benim SE ufak takılmalar hariç bana mısın demiyor. Benim en sevdiğim telefon S7 Edge'dir bu arada. Androidi çok severim. Ama eski android başkaydı. Maalesef size katılamayacağım. Son model telefonlara gelecek olursak. Ben iPhone'nin son telefonlarını beğenmiyorum ve para vermem şahsen. Ama diğerlerini de beğenmiyorum. Samsung takoz üretiyor benim için şuan.iPhone kendini kanıtladığı için diğer markalar kanıtlamamış olmuyor, ayrıca şu an diğer markalar ile arasında fark yok, hatta diğer markaların telefonları iPhone'dan daha iyi olmaya başladı. Bu arada A serisi kısa süreli kullanım için bu bütçelerde iyi bir tercih, 2-3 yıl kasma olmadan götürür. 5 yıllık iPhone almak daha mantıksız, temiz olanı bulamazsınız zaten 7-8 bin liraya.
iPhone o havasını 13 den sonra kaybetti bence. 13 den sonraki hiçbir iPhone ilgi çekici veya havalı değil. Diğer teller ondan daha ince daha güçlü kameralar üretiyor. iPhone 5 6 7 dönemi havalıydı bence.Ben kimsenin iOS kullanmasına takılmıyorum zaten. Bu kadar kör topal övmesine sırf iPhone sahibiyim demek için alanlara takılıyorum. Adam kör topal babasının malı gibi iPhone savunuyor Android kullanana köylü diyor. S25 S25+ var diyorsun iPhone 13 daha iyi bra diyor.
Son düzenleme:
5
5124
Ziyaretçi
Ne olursa olsun ben Android'ciyim. Apple'a bir türlü alışamadım ve bu kadar para vermem doğrusu. Sonuç olarak 100 milyardan bahsediyoruz bu para kiminde var kiminde yok. A56 kullanıyorum gayet fazlasıyla hem de çok fazlasıyla işimi görüyor. Gene tercihim Samsung olurdu.
İlk telefonum Samsung E-250'idi
İlk telefonum Samsung E-250'idi
miraçov
Üstün
iPhone bir marka, Rolex gibi düşün insanlar markayı alıyor. Performans arayanın iPhone ile işi yok, canavar gibi Android telefonlar var çünkü. Ben ise 11 yıldır Android kullandığımdan ve artık gına geldiğinden ötürü geçtim iPhone'a orası ayrı.
Gereksiz laflar bunlar. 0'a yakın dediğimde 5000 lira falan anladıysanız sorun sizde. Ayrıca dediğim bilginin pek tutar tarafı yoktur eğer Android kullanıyorsan ancak genel bir bilgidir ki Samsung'un paraçaları uzun ömürsüzlüğü ile ünlüdür.O zamanın en iyi Samsung'u ve 14 Pro Max'in rakibi S23 Ultra. Hiçbir S23 Ultra hiç parasına satılmaz, hiçbiri de performans açısından sorun çıkarmaz eğer telefon yeterince sağlıklıysa. Dediğiniz bilginin pek tutar tarafı yok yani.
Tercihtir saygı duyarım. Bende eski bir Samsung kullanıcısı olarak iyi performans kısa süre yerine orta performans uzun süre seçtim.Her ikisini alacak paraya sahiptim Samsung seçtim hocam![]()
Hayır dayanmıyor. Yabancıların bu konuda araştırmaları var. Bu arada çok fazla model üretiyorlar dediğiniz zaman aklıma o kadar çok telefon modelinin çıkardığı farklı farklı kronik sorunlarda geldi.Uzun ömürlü olmadıklarını neye dayanarak söylediniz? iPhone telefonların her modelinin kaliteli olmasının sebebi iPhone'un sadece kaliteli telefonlar üretmesi, Samsung mesela bütçesi az olanlar için A serisi telefon üretiyor. Örnek olarak S25 Ultra alırsanız, 16 Pro ile aynı süre dayanacaktır. Fakat A serisi telefon alırsanız, yeni çıkmasına rağmen 2-3 yıl sonra performansı düşecektir.
Yeni konular
-
-
-
Kupon Amazon'da LEGO'da 1.500 TL'ye 300 TL indirim!
- Caner Uncu
-
-
-
-
-