Arkadaşlar sıkıntı şu androidsever arkadaşlar telefondan çok fazla beklentiye giriyor yok ROM atayım yok. APK yükleyeyim yok korsan yüklediğim FLAC müzikleri atayım... Yok benim telefonumun ekran netliği muadiline göre %2.3 daha iyi, kamerası aya dik tutulduğu zaman %1.2 daha kaliteli çekiyor fasa fiso. iPhone kullanıcısı alıyor telefonu kamerasına, batarya performansına bakıyor zaten donmayacağını biliyor ee ekranı zaten kağıt üstünde en iyisi olmasa bile en iyilerden birisi hiç riske atmadan kendini alışkanlığına devam ettirip alıyor. Yükseltmek istediği zaman da minimal zarar ile o telefonu satıp üstüne para koyup telefonunu da yükseltebiliyor. Ben örneğin hayatımda hiçbir Android telefonumu önemli bir miktar paraya satabildiğimi hatırlamıyorum alayı ya evde hurda niyetine duruyor ya da yok pahasına satıldı.
Apple telefonlarda bu piyasayı ve güvenilirliği 20 yılda oluşturdu diğer firmalar bu müşteri sadakatini %1.2 daha iyi ekran ile ya da kamera ile aşamazlar. Gerçekten insanları cahil, bilgisiz diye genelleyerek bir eleştiri yapmanın manası yok evet Iphone kimisinin gözünde prestij eşyası olabilir ama tek sebebinin bu olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.
Not: Hayatı boyunca sadece 1 ay iPhone kullanmış bir Android kullanıcısı.