emre259

Uzman
Uzun zamandır yerelde satılan hemen hemen çoğu markayı denedim. Bir türlü beğenemiyorum ya da gerçekten lezzetli değil.

Gerçekten denemelisin çok iyi dediğiniz Türk Kahvesi markası var mı? İnternetten veya satıldığı yerden alabilirim. Genelde fazla acı olmayan orta kavrulmuş kahveleri daha çok seviyorum.

Babadan başkası yalan; Kuru Kahveci Mehmet Efendi.
Biraz fazla kavruk seviyorsan Kahve Dünyası.
Bu iki anaakım marka haricinde markette satılıp da içmeye değer yok. Beğenmezsen farklı farklı kahveci/aktar dolaşarak taze çektirebilir hatta çekirdeğini alır manuel çekebilirsin.
Ufak da bir öneri vereyim kahveyi az gramaj ile alıp hava ve nem almayacak şekilde saklayıp en kısa sürede tüket. Pişirme esnasında buz gibi su kullan. Afiyet olsun.

Babadan başkası yalan; Kuru Kahveci Mehmet Efendi.
Biraz fazla kavruk seviyorsan Kahve Dünyası.
Bu iki anaakım marka haricinde markette satılıp da içmeye değer yok. Beğenmezsen farklı farklı kahveci/aktar dolaşarak taze çektirebilir hatta çekirdeğini alır manuel çekebilirsin.
Ufak da bir öneri vereyim kahveyi az gramaj ile alıp hava ve nem almayacak şekilde saklayıp en kısa sürede tüket. Pişirme esnasında buz gibi su kullan. Afiyet olsun.
İçeriklerim arasında en stabili Mehmet Efendi, kahve dünyasını deneyeceğim.

Denedim ama bana uymadı 🫤

Kuru Kahveci Mehmet Efendi zaten yereldeki kahve üreticilerinden kahve tohumlarını alıyor, işliyor pakete koyuyor.

Olduğun bölgede Makbul var mı? Deneyebilirsin. Bana başarılı geldi. Bir de yani istediğin kadar çekildiği için pakettekilere göre daha verimli olabilir.

Kuru Kahveci Mehmet Efendi zaten yereldeki kahve üreticilerinden kahve tohumlarını alıyor, işliyor pakete koyuyor.

Olduğun bölgede Makbul var mı? Deneyebilirsin. Bana başarılı geldi. Bir de yani istediğin kadar çekildiği için pakettekilere göre daha verimli olabilir.
Hiç görmedim ama büyük marketlerde arayacağım teşekkürler.

Tchibo birkaç yıl önce iyiydi. Artık hiç iyi değil bence. Hatta tchibo gold öğütülmüş filtre kahvesini ve çözünebilir kahvesini içemeyip çöpe atmıştım. Bir süre sonra Nescafe classic çözünebilir kahve almıştım ve çok iyiydi, tazeydi. Ondan sonra Nescafe gold çözünebilir kahve aldım, o da iyiydi. İyi olan bazı markalar bir süre sonra çok kötüleşebiliyor.