Detaylar
Kim cevapladı?Elma ısıran
Üstün
Galatasaray'ın gelir kalemi belli de yıllardır sıfır başarıyla ortalarda dolanan Fenerbahçe'nin nasıl bu kadar harcayabildiğini ben de bilmiyorum.
Blackraven
Üstün
Kulüpçülüğü bıraktılar inşaatçılık yapıyorlar. Hükümetten aldıkları kelepir arazilere lüks konutlar yapıp satarak o paralar ile kulüpleri finanse ediyorlar. GS ile FB bunu çok yapıyor BJK ise bu konuda geride kaldığı için malum rezil bir duruma düştüler.
Görkem Say
Üstün
Galatasaray'ın gelir kalemi belli de yıllardır sıfır başarıyla ortalarda dolanan Fenerbahçe'nin nasıl bu kadar harcayabildiğini ben de bilmiyorum.
Senin ne başarın var? Avrupa’ya gidip düzenli olarak yenilip geliyorsun. 0 başarı. Lig şampiyonu para mı kazanıyor? Son 7 yılda satılan oyuncuların gelirini hesapla FB’nin parasının nereden geldiğini anlarsın. Boey harici sattığın adam yok öve öve bitiremediğiniz Kerem’i Szalai’den ucuza sattınız. Napoli önceki ödemelerinizi geciktirdiğiniz için güvenemedi mesela Osimhen’in parasını zamanında ödeyebileceğinize.
Son düzenleyen: Moderatör:
2018 pandemide bunları kim kurtardı?
İŞSİZLER!
İşsislik fonundan bunlara tam11 milyar TL ilk kalemde destek verildi.
Evet sade bunları degil topçu, popcu, mutahhitleride işsizler kurtardı.
Bu memleketi ayakta tutan varsa işsizler ve bordrolular kardeşim.
Namuslu calısan, vergisini veren e "İNEK" muamelesi yapılan memlekette ne tur uckagıtcılık varsa hepsini dibine kadar kullanıyorlar.
Kısaca namuslu insanın bu memlekette yasama sansı yokk.
Memleket sadece "savas zamanı" fakirlere verilir.
İŞSİZLER!
İşsislik fonundan bunlara tam11 milyar TL ilk kalemde destek verildi.
Evet sade bunları degil topçu, popcu, mutahhitleride işsizler kurtardı.
Bu memleketi ayakta tutan varsa işsizler ve bordrolular kardeşim.
Namuslu calısan, vergisini veren e "İNEK" muamelesi yapılan memlekette ne tur uckagıtcılık varsa hepsini dibine kadar kullanıyorlar.
Kısaca namuslu insanın bu memlekette yasama sansı yokk.
Memleket sadece "savas zamanı" fakirlere verilir.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
GS ve FB belli zaten. Hele GS'yi bilmeyen kalmadi zaten. Kendi taraftarlari bile gayet biliyor. Kimisi piskin piskin kabul ediyor kimisi inkar ediyor. Pek cok kisi icin futbol takimi vat anlarindan daha once geliyor iste.
Michael Scofield
Uzman
FB nasıl kazanıyor anlatır mısın?GS ve FB belli zaten. Hele GS'yi bilmeyen kalmadi zaten. Kendi taraftarlari bile gayet biliyor. Kimisi piskin piskin kabul ediyor kimisi inkar ediyor. Pek cok kisi icin futbol takimi vat anlarindan daha once geliyor iste.
İtachi Uchiha
Yetkin
Benim bağışlarımla.