Dediğinzde haklısnız lakin her an her şeyin olabildiği bir dünyada yaşadığımızı belirtmek isterim açıkçası.

Olasılıkların sınırı vardır ve bu denklem olasılık sınırlarına dahil bile değil. Çünkü halkımız bunu hak ettiği gibi asla bunu da anlayamayacak. Kısaca cahil halk umursamayacak.

Olasılıkların sınırı vardır ve bu denklem olasılık sınırlarına dahil bile değil. Çünkü halkımız bunu hak ettiği gibi asla bunu da anlayamayacak. Kısaca cahil halk umursamayacak.

20 sene bunlara veriyorlarsa hak ediyorlar dediğiniz gibi. Ama olan bize de oluyor.

Katılmıyorum. "İmkansız" kelimesi bu kadar basit bir kelime değil.

Artık ileride ne olacağı belirsiz görünen o ki.

Öylece akıp gidemez. Birileri bir şey yapar tarih bu şekile yazılır. Dediğiniz gibi olsaydı tarih sadece oldubittiden ibaret olurdu. Bu düzen değişir ne de olsa "değişmeyen tek şey değişimin ta kendisidir". Siz eğer yarın her şey değişsin tekrar baharlar gelsin istiyorsanız işte o matematikle beraber imkansız diyebileceğimiz nadir şeylerdendir.

Son düzenleme:
Katılmıyorum. "imkansız" kelimesi bu kadar basit bir kelime değil.

Peki, ülkenin tam anlamıyla yarısı celladına sarılmış durumda ve asla kabul etmeyecekleri gerçekleri onlara anlatarak boşa vakit geçirdiğimiz bir dönemdeyiz. Siz nasıl bu durumu tersine çevirebilirsiniz? Çevirdiniz diyelim, bu adamı firar etmeden elinizde tutabilecek misiniz? İstiklal mahkemesi kurabilecek misiniz? Mevcut muhalefete güvenebiliyor musunuz? Bu sorulara umutla cevap verebiliyorsan iyi bir dönemde yaşıyorsun diyebilirdim. Son soru en önemlisi bu arada.

Peki, ülkenin tam anlamıyla yarısı celladına sarılmış durumda ve asla kabul etmeyecekleri gerçekleri onlara anlatarak boşa vakit geçirdiğimiz bir dönemdeyiz. Siz nasıl bu durumu tersine çevirebilirsiniz? Çevirdiniz diyelim, bu adamı firar etmeden elinizde tutabilecek misiniz? İstiklal mahkemesi kurabilecek misiniz? Mevcut muhalefete güvenebiliyor musunuz? Bu sorulara umutla cevap verebiliyorsan iyi bir dönemde yaşıyorsun diyebilirdim. Son soru en önemlisi bu arada.

Muhalefeten kastınız siyasi partiler ise güvenmiyorum. Kimse güvenmemeli. Ama muhalefet dediğimizde şu anki düzene karşı olan vatandaşsa ve muhalefet partisinin ne olduğu umurunda değilse ve sadece mevcut hükümete karşıysa yani düşmanımın düşmanı dostumdur diyorsa işte o zaman bir "umut" var demektir. Ben de böyle olduğum ve hayatım boyunca bu düzene karşı böyle olacağımı bildiğime göre benim için ben ölene kadar her zaman bir umut vadır.