xrs

Uzman
Yer
Konoha
Türk Telekom kurulum için olan randevuyu 10 gün sonrasına veriyor. Şaka değil tam 10 gün sonra gelecekler kurulumu yapacaklar; ki o da net değil. Yurt dışında 10 günde fiber altyapı yaparlar bizimkiler gelip kablo çekemiyor. Rekabet olmayınca böyle oluyor. Örneğin Ukrayna veya Rusya'da bildiğim kadarıyla internet fiyatları çok uygun ve yüksek hızda altyapı çok fazla var. Bunun nedeni de rekabet olması. Keşke bizde de olsa çünkü kablo çekmek için 10 gün sonrasına randevu vermeyi aklım almıyor. Yaşadığım yerde öyle nüfus olarak o kadar yoğun bir yer değil, tam 1 yıl önce ertesi gün gelip bağlamışlardı şimdi 10 gün sonrasına veriyorlar randevuyu. Türkiye'de kaliteli bir interneti geçtim hizmet almak mümkün değil artık.

Valla bana 2-3 gün içinde gelmişlerdi ama randevu günümü benim rızam olmadan sistem mi değiştirdi birileri mi bilmiyorum ama değiştirmişti. Erkene çekiyordu ama o erken günde evde yoktum, müsait değildim.

Türk Telekom kurulum için olan randevuyu 10 gün sonrasına veriyor. Şaka değil tam 10 gün sonra gelecekler kurulumu yapacaklar; ki o da net değil. Yurt dışında 10 günde fiber altyapı yaparlar bizimkiler gelip kablo çekemiyor. Rekabet olmayınca böyle oluyor. Örneğin Ukrayna veya Rusya'da bildiğim kadarıyla internet fiyatları çok uygun ve yüksek hızda altyapı çok fazla var. Bunun nedeni de rekabet olması. Keşke bizde de olsa çünkü kablo çekmek için 10 gün sonrasına randevu vermeyi aklım almıyor. Yaşadığım yerde öyle nüfus olarak o kadar yoğun bir yer değil, tam 1 yıl önce ertesi gün gelip bağlamışlardı şimdi 10 gün sonrasına veriyorlar randevuyu. Türkiye'de kaliteli bir interneti geçtim hizmet almak mümkün değil artık.

Maalesef Türk Telekom 1-2 hafta sonrasına randevu veriyorlar ancak.

Bir arkadaşıma 1-2 aydır kuruluma gitmiyor TT. Başka bir arkadaşıma ise 2-3 hafta da gelmişti.

Gerçekten öyle. F/P olarakta, altyapı olarakta en çok onlar güven veriyor. Türk Telekom genelde yeni binalara 1000'lik internet bağlarken Türknet eski binalara, mahallelere de bağlıyor.
Valla bana 2-3 gün içinde gelmişlerdi ama randevu günümü benim rızam olmadan sistem mi değiştirdi birileri mi bilmiyorum ama değiştirmişti. Erkene çekiyordu ama o erken günde evde yoktum, müsait değildim.
Bana da öyle olmuştu bir yıl önce. Pazartesi günü başvurdum, salı gelip bağladılar çünkü zaten öyle yoğun nüfuslu bir yerde yaşamıyorum. Fakat şu an 10 gün sonrasına verdiler randevuyu ve eminim bağlama ücreti almak için tam vaktinde gelecekler. 10 günü geçerse ücret almıyorlarmış.
Maalesef Türk Telekom 1-2 hafta sonrasına randevu veriyorlar ancak.
Bir arkadaşıma 1-2 aydır kuruluma gitmiyor TT. Başka bir arkadaşıma ise 2-3 hafta da gelmişti.
Komedi gerçekten; ben bunun yoğunlukla bir alakası olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.

Bizde tanıdık arkadaş yeni eve taşınıyor diye internet nakli yaptırdık, 15 gün sonra geliriz dediler 600tl para aldılar. Sonra aynı gün bir baktık kapıdalar :) "Halledelimde çıksın aradan" mı dediler artık bilemem. Keşke gelmeselerdi çünkü kuran adam yanlış kurmuş üstüne bi 5 gün daha bekledik..

3 hafta oldu ve başvurusunu yaptığım fiberi hala gelip bağlamadılar. Akıl tutulması.

Şu ülkedeki rezil markaların bu tarz şeyler yapması gayet normal bu yüzden.