KrmTrn

Uzman
Selam arkadaşlar, şu an için Superonline fiber 1000/50 kullanıyorum, ping ölçümü 19 çıkıyor. Bulunduğum TOKİ'de TTNET 100 MB fiber mevcut, pingden dolayı TTNET geçiş yapmak istiyorum. 659 hane mevcut, dilekçe ile başvuru yaparak bunu 1000 MB'e çıkartabilir miyim?

Binadaki cihaz görsellerini paylaştım.

Dosya Ekleri

• IMG-20250417-WA0001.webp
    IMG-20250417-WA0001.webp
    136,5 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG-20250417-WA0002.webp
    IMG-20250417-WA0002.webp
    145,9 KB · Görüntüleme: 75
O sırada Turknet'den simetrik 1000 mbit fiber alan ben. Bir nebze imzaların faydası olur ama, Turktelekom bana göre bilişimin önündeki kanser. ben bahsettiğim bağlantıya 500 TL veriyorum. Turknet'i zorla derim.

Selam arkadaşlar, şu an için Superonline fiber 1000/50 kullanıyorum, ping ölçümü 19 çıkıyor. Bulunduğum TOKİ'de TTNET 100 MB fiber mevcut, pingden dolayı TTNET geçiş yapmak istiyorum. 659 hane mevcut, dilekçe ile başvuru yaparak bunu 1000 MB'e çıkartabilir miyim?

Binadaki cihaz görsellerini paylaştım.
Telekom ve diğer İSS'lerin sitesinde altyapı sorgulayın.
Telekom altyapısında çoğu İSS en fazla 200MBPS verebiliyor fakat Gigaspeed 1000'e kadar verebiliyor. (Altyapıda destek mevcutsa)

O sırada TurkNet'den simetrik 1000 Mbit fiber alan ben. Bir nebze imzaların faydası olur ama, Türk Telekom bana göre bilişimin önündeki kanser. Ben bahsettiğim bağlantıya 500 TL veriyorum. TurkNet'i zorla derim.

TurkNet ordu ya gelmez maalesef.

Telekom ve diğer ISS'lerin sitesinde altyapı sorgulayın.
Telekom altyapısında çoğu ISS en fazla 200Mbps verebiliyor fakat Gigaspeed 1000'e kadar verebiliyor. (altyapıda destek mevcutsa)

Hocam zaten TTNET en fazla 100 veriyor fiber olarak, resimde paylaştığım cihazdan dolayı.

Görseldeki Switch Gbps Switch ile değiştirilirse sanırım verilebiliyor FTTB-ETH'da, bilgili arkadaşlar beni doğrularsa çok sevinirim.

Önemli olan değiştirirler mi, basit bir işlem mi acaba?

Komşularınız ile aranız iyiyse en az bi 4 5 daireyi ikna ederek müdürlüğe götürüp talep oluşturun. Switch'in desteklediği hızın yükseltilmesi konusunda. Arz talep meselesi, şirket oldukları için bu şekilde bir yaklaşım yaparsanız belki sonuç alabilirsiniz.
Önemli olan değiştirirler mi, basit bir işlem mi acaba?

Komşularınız ile aranız iyiyse en az bir 4 5 daireyi ikna ederek müdürlüğe götürüp talep oluşturun. Switch'in desteklediği hızın yükseltilmesi konusunda. Arz talep meselesi, şirket oldukları için bu şekilde bir yaklaşım yaparsanız belki sonuç alabilirsiniz.

Komşuların fazla yanaşacağını sanmıyorum, biraz yaşlı bir kesim.