3 adet adresim var hocam size anlatayım en mantıklıyı secin lütfen
1 millenicom fiberim var ayda 2 kez kopma 3-4 gün internetsiz kalma garantili
2 türkcell superonline odalar arası cekmede güçlük hız yüksek biraz ping cıkıyor
i3 türk telekom alalı 1 ay oldu hemen hemen hiç kopma yok apartman dısından bile cekiyor fakat 20 metreden uzak odalara gidince cekmede zorluk oluyor bundada özellikle kapalı odalarda.

3 adet adresim var hocam size anlatayım en mantıklıyı secin lütfen.
1 Millenicom fiberim var ayda 2 kez kopma 3-4 gün internetsiz kalma garantili.
2 Turkcell Superonline odalar arası cekmede güçlük hız yüksek biraz ping cıkıyor.
i3 Türk Telekom alalı 1 ay oldu hemen hemen hiç kopma yok apartman dısından bile cekiyor fakat 20 metreden uzak odalara gidince cekmede zorluk oluyor bunda da özellikle kapalı odalarda.

Hocam TT bende kullandım fazla sorun yaşamadım yaşasam bile aradın mı direkt çözüyorlar.

Türk Telekom port ücretlerine kafasına göre zam yaparsa senelik zam sözünü sağlayıcı tutamaz tutamazsa müşteri memnuniyeti kalmaz.

Evet ama sonuç olarak TT aynı kalıyor.

1000 hız istiyorsan başka seçeneğin yok zaten. Türknet Telekom üzerinden 100 üstünü verseydi Telekom'a bulaşma derdim. Millenicom 1000 verebiliyor ama onu saymıyorum çünkü SOCAR firmasına ait olan bu servis sağlayıcı verdiği hizmet ile adeta SOCUYOR.

1000 hız istiyorsan başka seçeneğin yok zaten. Türknet Telekom üzerinden 100 üstünü verseydi Telekom'a bulaşma derdim. Millenicom 1000 verebiliyor ama onu saymıyorum çünkü SOCAR firmasına ait olan bu servis sağlayıcı verdiği hizmet ile adeta SOCUYOR.
Verdiğiniz bilgi doğru değil. Geçen sene bu zamanlarda, Al Baraka'ya satıldı. IPv6'yı kesin olarak veren tek şirket TT olduğundan TT'ye geçin.

Dosya Ekleri

• 1761753381550.webp
    1761753381550.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 56