Verdiğiniz bilgi doğru değil. Geçen sene bu zamanlarda, Al Baraka'ya satıldı. IPv6'yı kesin olarak veren tek şirket TT olduğundan TT'ye geçin.
Daha kötü bir şirkete satılmış. Yakında İslami usullere göre interneti düzenler aynı Albaraka kredi kartlarının barlarda sorun çıkarttığı gibi.

Verdiğiniz bilgi doğru değil. Geçen sene bu zamanlarda, Al Baraka'ya satıldı. IPv6'yı kesin olarak veren tek şirket TT olduğundan TT'ye geçin.
IPv6 bana bölgemde Superonline da sağlıyordu da o kadar kalitesiz ve yüksek ping sunuyordu ki IPv6 olsa kaç yazar. Şimdi Türksat GPON geçtim ve gecikme sürem bayağı iyileşti yani tek etken bu olmamalı ama zaten arkadaşın durumunda başka seçenek yok.

Bunu sadece Türk Telekom altyapısını kullanan bütün şirketler özelinde mi söylüyorsunuz?
Evet. Türksat, Turkcell ve Turknet de veriyor normalde. Turknet, önceden TT için de veriyordu fakat insanlardan habersizce aylar önce geri aldılar ve sona erdirdiler. Sadece kendi altyapıları için var. Türksat ve Turkcell'de ise oturduğunuz mahalleye göre değişiyor ne yazık ki (test ediyorlar yıllardır birkaç mahallede). Tek standart yapan firma TT.

IPv6 bana bölgemde Superonline da sağlıyordu da o kadar kalitesiz ve yüksek ping sunuyordu ki IPv6 olsa kaç yazar. Şimdi Türksat GPON geçtim ve gecikme sürem bayağı iyileşti yani tek etken bu olmamalı ama zaten arkadaşın durumunda başka seçenek yok.
Turkcell berbat. O istisnai bir durum.

Son düzenleme:
Evet. Türksat, Turkcell ve TurkNet de veriyor normalde. TurkNet, önceden TT için de veriyordu fakat insanlardan habersizce aylar önce geri aldılar ve sona erdirdiler. Sadece kendi altyapıları için var. Türksat ve Turkcell'de ise oturduğunuz mahalleye göre değişiyor ne yazık ki (test ediyorlar yıllardır birkaç mahallede). Tek standart yapan firma TT.

Turkcell berbat. O istisnai bir durum.

TurkNet IPv6 desteğiyle ilgili bilgi güncel mi? Tekrar erişim alanları gördüm sanki yanılsama değilse.

Benim altyapımda da Türk Telekom ve Vodafone 1000 Mbps veriyor. Hangisine geçmeliyim sizce?

Son düzenleyen: Moderatör: