Dediğim gibi hocam bendeki bilgi tükendi, normalde alcl altyapıda ilk ekrandaki bütün bilgileri girmeden sinyal alamazsın o yüzden fakeo5 sorunu oluyordu majdev hocam çözdü. Basit mantıkla düşünürsek aynı seri noyu girince çalışıyorsa bu da çalışması lazım.
Aynen çalışmıyor nedense, acaba atlantis nete ait olduğu için midir ki.

@Majdev hocam çözelim bu durumu, antantis net ile alakalıysa, siz bana ISP'e ait olmayan cihaz gönderebilir misiniz.

ya da farklı bir yazılım atınca düzelme şansı var mı?

@Fahare Pakistan'daki arkadaşa yazdım bu işler ile uğraşıyor, cihaz kilitli yazılım atılması gerek dedi, giriş şifresi Telecomadmin - Admin telecom olacak dedi.

tam yetki için

Son düzenleme:
Aynen çalışmıyor nedense, acaba atlantis nete ait olduğu için midir ki.

@Majdev hocam çözelim bu durumu, antantis net ile alakalıysa, siz bana ISP'e ait olmayan cihaz gönderebilir misiniz.

ya da farklı bir yazılım atınca düzelme şansı var mı?

@Fahare Pakistan'daki arkadaşa yazdım bu işler ile uğraşıyor, cihaz kilitli yazılım atılması gerek dedi, giriş şifresi Telecomadmin - Admin telecom olacak dedi.

tam yetki için
Maalesef daha fazla yardım edemem bilmiyorum, başka marka olsa openwrt tarzı yazılım vardır illaki onu kur diyeceğim ama huawei olduğundan koca bir sır küpü.

Maalesef daha fazla yardım edemem bilmiyorum, başka marka olsa OpenWrt tarzı yazılım vardır illaki onu kur diyeceğim ama Huawei olduğundan koca bir sır küpü.

Sağ olasın sorun yok, çözümü bu şekil yani yarın yaptıracağım uzaktan PC'ye bağlanıp yazılım atacak. Ne yazık ki yazılımları internette yok bu cihazların. @Majdev hocam EG8041X6-10 cihazın yazılımını biz bulabilir miyiz acaba.