Türk Telekom binaya fiber kutusu bağladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Takva
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Bende kurtuldum bir konu açtım onaylansın bakarsınız.

Türk Telekom tüm mahallede eş zamanlı olarak fiber çekti gerçekten hiç beklemiyordum helal olsun vallahi bir anda oldu her şey

Tek lifli fiber kablo. Direk de bulunan kutudan geliyor. Dış rengi önemli değil.

O zaman şu an sadece dairelere fiber çekilmesimi kaldı hocam.

İfadeler: 683
@62 hocam abiler şimdi geldi evin içine kablo verdiler 20 metre kadar istediğiniz yere çekebilirsiniz dediler bu ay sonuna kadar aktif olacakmış ben şimdiden başvuru yapabilir miyim?

@683.

Ayrıca adam bana bu en son en iyi fiber dedi.

Dosya Ekleri

• IMG_1155.webp
    77 KB · Görüntüleme: 76
Şimdiden kablo kanalı alıp, modemin ve ONT'nin duracağı odaya kadar döşeyin derim. Ekipler içinden geçirip, kurulumu yaparlar.

...aktif olacakmış ben şimdiden başvuru yapabilir miyim?
Yapılabiliyor olması lazım. Genelde TT tarafından bir kişi kapınızı çalar ve size paketleri anlatır veya bina girişine başvuru için numara bırakırlar...

Kendileri kablo kanalı getirip çekmezler mi odama kadar.

Bizim apartmana 2 sene önce sokağı kaza kaza plastik boruyu döşediler fakat içinden bu bakır kablomu ne ise onu döşemeden gittiler Hâlâ o şekilde bekliyor. Allah'tan süperonline varda bunlara bel bağlamıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…