Tek lifli fiber kablo. Direkte bulunan kutudan geliyor. Dış rengi önemli değil.Ana kutudan bizim apartmana gelen siyah kablo fiber optik kablomu.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Bende kurtuldum bir konu açtım onaylansın bakarsınız.![]()
Türk Telekom tüm mahallede eş zamanlı olarak fiber çekti gerçekten hiç beklemiyordum helal olsun vallahi bir anda oldu her şey
Tek lifli fiber kablo. Direk de bulunan kutudan geliyor. Dış rengi önemli değil.
O zaman şu an sadece dairelere fiber çekilmesimi kaldı hocam.
Altyapı hazır zaten. Sarı kablo dediğiniz de OBK kablo. Sadece gerekli konnektör ve fiberin ek yapılması kalıyor. En geç 2-3 ay, en hızlı 1 ay içinde aktif olur...
Şimdiden kablo kanalı alıp, modemin ve ONT'nin duracağı odaya kadar döşeyin derim. Ekipler içinden geçirip, kurulumu yaparlar.
Yapılabiliyor olması lazım. Genelde TT tarafından bir kişi kapınızı çalar ve size paketleri anlatır veya bina girişine başvuru için numara bırakırlar......aktif olacakmış ben şimdiden başvuru yapabilir miyim?
Şimdiden kablo kanalı alıp, modemin ve ONT'nin duracağı odaya kadar döşeyin derim. Ekipler içinden geçirip, kurulumu yaparlar.
Yapılabiliyor olması lazım. Genelde TT tarafından bir kişi kapınızı çalar ve size paketleri anlatır veya bina girişine başvuru için numara bırakırlar...
Kendileri kablo kanalı getirip çekmezler mi odama kadar.
Hayır. Sizin alıp hazırlamanız gerekli.
Bizim apartmana 2 sene önce sokağı kaza kaza plastik boruyu döşediler fakat içinden bu bakır kablomu ne ise onu döşemeden gittiler
Hâlâ o şekilde bekliyor. Allah'tan süperonline varda bunlara bel bağlamıyoruz...