Şu anki fiyat 699 TL. 899 ya da 999 yaparlar bence. Gigafiber için ideal bir rakam yine ve sözleşme yapmıyorsun.
Diyelim gigafiber yok, TTNET üzerinden fiber 100-20'lik Türknet alsan o da 899 ya da 999 TL olacak. +200 verip 1000-50'lik paketi alırsan taş çatlasın 1100-1200 TL oluyor.
Ben kendimi TTNET zulmüne sokmazdım, 2018'e kadar mecburen içindeydim, 2018'den beri Türknet'teyim ve şu an TTNET altyapısı olmasına rağmen yurt dışı çıkışları ve daha bilgili olmalarından dolayı memnunum, sorun da yaşadım tabii ki ama bir taraf, ne isterse onu yapıyor diğer taraf ise çabalıyor. Ben çabalayan taraftan vazgeçmem fiyatı ne olursa olsun, şu an daha uygun, eskiden daha da uygundu evet. Ama o zamanlar küçük bir firmaydı, vergi indirimi alıyorlardı devletten, şimdi kendi fiberini çekebilen kocaman bir firma oldu, doğal olarak fiyatlara da yansıdı.
Kısacası şahsi düşüncem, Türknet alabiliyorsanız alın, 12 ay 18 aylık paketlere girip sabit fiyat vereceğim diye kendinize eziyet çektirmeyin. Sırf altyapı sorunları için değil, genel olarak engellemeler konusunda da.