noby

Uzman
Bugün Türk Telekom fiber kutusu binamıza kuruldu. Ben 1 ay önce TurkNet'e 1 yıllık peşin ödeme yaptım. Şu anda VDSL kullanıyorum.
Türk Telekom fiber altyapısını TurkNet ile kullanabiliyor muyum? Kullanamıyorsam, TurkNet'in peşin ödemesini iptal edebiliyor muyum?

1757440488122.webp

Evet. Ben kullanıyorum. Bu fiber altyapı. FTTH. Daireye kadar fiber.

TurkNet ile Turk Telekom Fiber üzerinden en fazla 100 Mbps download ve 20 Mbps upload alabiliyorsunuz. Benim aldığım paket bu zaten. Harika bir deneyim.

Önce adresinizi TurkNet üzerinden altyapı sorgulama yapın. Eğer 100 Fiber çıkıyorsa TurkNet üzerinden destek talebi açın ve fiber için dönüşüm talebinde bulunun. Eğer halen VDSL çıkıyorsa Fiber çıkana kadar beklemelisiniz.

Evet. Ben kullanıyorum. Bu fiber altyapı. FTTH. Daireye kadar fiber.

TurkNet ile Turk Telekom Fiber üzerinden en fazla 100 Mbps download ve 20 Mbps upload alabiliyorsunuz. Benim aldığım paket bu zaten. Harika bir deneyim.

Önce adresinizi TurkNet üzerinden altyapı sorgulama yapın. Eğer 100 Fiber çıkıyorsa TurkNet üzerinden destek talebi açın ve fiber için dönüşüm talebinde bulunun. Eğer halen VDSL çıkıyorsa Fiber çıkana kadar beklemelisiniz.
Halen VDSL olarak görünüyor. Sanırım hemen sisteme girmiyorlar. Bugün saat 14 gibi taktılar.

Bugün Türk Telekom fiber kutusu binamıza kuruldu. Ben 1 ay önce TurkNet'e 1 yıllık peşin ödeme yaptım. Şu anda VDSL kullanıyorum.
Türk Telekom fiber altyapısını TurkNet ile kullanabiliyor muyum? Kullanamıyorsam, TurkNet'in peşin ödemesini iptal edebiliyor muyum?

Eki Görüntüle 183582

Hemen TurkNet'e geçin TurkNet'te sorun yaşama olasılığınız TT kadar popüler olmadığı için daha düşük keyfinize bakarsınız bufferbloatınız hep a+ gelir.

Altyapınız iyiyse santral uzaklığındada şanslıysanız bir ömür yeter size.

100 Mbps Fiber'i bile harika hocam. Turkcell ve Türk Telekom 1000 Mbps olsa bile hizmetleri rezil ve sansürlü.

Eki Görüntüle 183607

Unloaded'ın bende 1-2 ms geziniyor, kendi odamda modem var iki cihaz bağlı sadece, bir tık fazla gibi 5.

Hemen TurkNet'e geçin TurkNet'te sorun yaşama olasılığınız TT kadar popüler olmadığı için daha düşük keyfinize bakarsınız bufferbloatınız hep a+ gelir.

Altyapınız iyiyse santral uzaklığındada şanslıysanız bir ömür yeter size.

Hocam kutuyu kapımın yanına kurmuşlar. :)

2016'dan beri TurkNet kullanıyorum. 3-5 kere sorun yaşamışımdır. Değiştirmeyi de düşünmüyorum.

Modem veriyorlar mı? Şuanda kullandığım modeme yüklenince hızı düşüyor.

2016'dan beri TurkNet kullanıyorum. 3-5 kere sorun yaşamışımdır. Değiştirmeyi de düşünmüyorum.

Umarım böyle yaşarsın, ben çok fazla küfür ettim ve sövdüm bunlara Türkiye'de hiç kimseye değer vermiyorlar çünkü.

Modem veriyorlar mı? Şu anda kullandığım modeme yüklenince hızı düşüyor.

Modem veriyorlar evet fakat isterseniz kendi modeminizi kendiniz kurabilirsiniz.