Emirhan Abalı 6

Uzman
İyi günler arkadaşlar yaklaşık 1 senelik Türk Telekom fiber maceramı uzun uzun anlatmayacağım sadece çalışmaların başladığı zamandan itibaren söyleyeceğim.
7 Mayıs 2025 tarihinde binamıza kazı yapılarak ana fiber kablosu binamıza çekildi. 31 Mayıs 2025 tarihinde ise benim başka okuduğum fiber maceralarında "Türk Telekomun en çok beklettiği kısım" olarak okuduğum ince fiber kablolar her daireye çekildi. Geriye sadece OFDK'nin takılması kaldı Türk Telekom'a yaptığım müracaatlarda tarafımıza 1 Temmuza kadar fibere geçeceğimiz bildirilmişti lakin hala bir gelişme yok. Süreci hızlandırmak için bir şey yapmam gerekiyor mu? Kutu takıldıktan sonra kaç hafta sonra adresimizde altyapı gözükür? Son sorum da 1 gigabit fiber paket almayı planlıyorum, bu pakete geçince benim "kullanıcı adı" ve "şifre" bilgilerim değişecek mi? Yoksa şu anki ile aynı mı kalacak? Kendim fiber router aldım da. Şimdiden ilginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• 1.webp
    1.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 208
  • 2.webp
    2.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 172
Bizim mahalleye kabloları döşemeye başladılar, bu deneyimlere dayanarak daha çok var herhalde bize gelmesine. Umarım kısa zamanda çözerler sizin interneti de.

Hocam 6 aydır aynı kablo evde. Türknetliyim o yüzden iletişime de geçmedim hiç. Ne zaman gelip tamamlarlar bilmiyorum. 60 daireleri bir binada oturuyorum. Kullanıcı sayısı da fazla fakat uzun zamandır bir gelişme yok.

Bizim mahalleye kabloları döşemeye başladılar, bu deneyimlere dayanarak daha çok var herhalde bize gelmesine. Umarım kısa zamanda çözerler sizin interneti de.
Bizim yaşadığımız şehirde (Çorum) türk telekom çok çalışıyor bu aralar her mahalleye fiber döşeniyor en azından artık daha ciddiye alıyorlar eskisine göre inşallah sizin süreciniz çok zaman almaz hocam

Bizim yaşadığımız şehirde (Çorum) türk telekom çok çalışıyor bu aralar her mahalleye fiber döşeniyor en azından artık daha ciddiye alıyorlar eskisine göre inşallah sizin süreciniz çok zaman almaz hocam
Ben Rize de oturuyorum. Binamızın da Türk Telekomda yetkili biri var. O vesile olmuştu fiberin döşenmesine. Gerisi gelmedi 😅. Türknet şuan bana 100 mbps verdiği için dert etmiyorum fazla. Tabi 1000 almak da vardı.

Ben Rize de oturuyorum. Binamızın da Türk Telekomda yetkili biri var. O vesile olmuştu fiberin döşenmesine. Gerisi gelmedi 😅. Türknet şuan bana 100 mbps verdiği için dert etmiyorum fazla. Tabi 1000 almak da vardı.
Türknet altyapısı mı bekliyorsunuz hocam ayrıca ?

Son düzenleme: