Türk Telekom fiber altyapısı geldi ama sorgulayınca gözükmüyor

secularboundary

Çalışkan
5 gün önce ekipler kazı yaparak binaya turuncu kalın fiber kablo çekti ve 3 gün önce de fiber dağıtım kutusu takıldı. Fakat sorgulama yaptığımda altyapı yok gözüküyor. Ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Henüz kurulum bitmemiş gibi gözüküyor. Ayrıca tüm kurulum bittikten birkaç hafta veya ay sonra aktif olur genelde.

Onun kurulumunun tamamen bitmesi ve aktif edilmesi 2-3 ay sürer en az.

Henüz kurulum bitmemiş gibi gözüküyor. Ayrıca tüm kurulum bittikten birkaç hafta veya ay sonra aktif olur genelde.
Kurulum bitti ekipler öyle söyledi en azından. O sarkan kablolardan bahsediyorsan, her dairede 2 kablo var biri türk telekom diğeri kablonet boşta duranlar da kablonet kabloları.

Onun kurulumunun tamamen bitmesi ve aktif edilmesi 2-3 ay sürer en az.
Kurulum bitti aktif edilmesini bekliyoruz sadece.

O kabloların gittiği sokak ve ana santralde kurulumlar bitmemiş olabilir, sizin taraftaki ucun bitmiş olması diğer ucun bittiğini göstermiyor. 1 ila 3 ay arasında sürer genelde aktif edilmesi.

O kabloların gittiği sokak ve ana santralde kurulumlar bitmemiş olabilir, sizin taraftaki ucun bitmiş olması diğer ucun bittiğini göstermiyor. 1 ila 3 ay arasında sürer genelde aktif edilmesi.

Hee anladım hocam o kadarını bilemiyorum da sadece ekipler bana sizin işiniz bitti artık dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…