Türk Telekom fiber altyapısı kullanarak TurkNet'te 1000 Mbps hız almak mümkün mü?

Bu arada benim bahsettiğim dönemde de tek fiyat politikası vardı. 16-35-100Mbps vardı ve hepsi aynı fiyat idi ama dediğim gibi online işlemlerden 50-75 seçenekleride vardı ek ücret ile tek fiyat politikası olmasına rağmen.

Farklı bir forumda konu açmıştım. Link atmak yasak mı bilmiyorum ama Google üzerinde aratırsan muhtemelen konumu bulacaksın.

Vallahi hocam aradım ama bulamadım. Link atmak yasak değil diye biliyorum. Öncesinde birçok Technopat ve diğer forumların linkini görmüştüm.

Kesinlikle. Aynı para 2 kat hizmet. Uğraşmaya değer.

Dün biraz tartıştım ve 2 mesaj aldım. 2'sinde de altyapımın 100Mbps desteklediğini söylediler. Bende son mesajımı bayağı bir detaylı yazdım ve bu mesajdan sonra çözüme kavuşmaz ise BTK'ya şikayet edeceğimi söyledim. Bu sabah hızıma baktığımda 110Mbps olarak gözüküyor. Hani 100Mbps destekliyordu diye bunu da ekleyeceğim.

Buyur emsal ekleyebilirsin.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-10-18 115150.webp
    88,7 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…