Türk Telekom fiber hattı hangi firmalarda hizmet veriyor?

Yusuf Can

Uzman
Herkese selam. Türk Telekom binaya fiber internet kutusu taktı ama malum, Türk Telekom tarifeleri ortada. Aynı zamanda binada Kablonet altyapısı da var (DOCSIS). Oradan 200 Mbps hızında internet kullanıyorum. Acaba Kablonet, Türk Telekom’un GPON altyapısı üzerinden hizmet verir mi veya hangi firma Türk Telekom üzerinden hizmet sunmakta?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi | Müşteriler Türk Telekom altyapasını kullanarak diğer firmalardan FTTH hizmeti alabilmektedir.
Vermez, kendi fiber hattını diğer firmalara faiş fiyattan verdiği için diğer firmalar türk telekom fiber altyapısından size fiber sunmaz.

Vermez, kendi fiber hattını diğer firmalara faiş fiyattan verdiği için diğer firmalar Türk Telekom fiber altyapısından size fiber sunmaz.

Verir. TurkNet, Vodafone, Netspeed birçok firma TT üzerinden fiber veriyor.

Benim bina da sadece TT fiber var Türksat Kablonet üzerinden sorguladığımda FTTH üzerinden 100Mbps hız sunabiliyor.

İfadeler: 144
Türk Telekom üzerinden fiber verirler, ama çoğu firmanın belirli limitleri vardır. Fiber altyapı 1000 Mbps destekler.

TürkNet sadece 100 Mbps’ye kadar TT Fiberden hizmet sağlar.

Netspeed daha öncesinde 200’de sunuyordu gibi hatırlıyorum ama şuan göremedim.

Gigaspeed kendi sitesinde fiber seçeneği ile 1000’e kadar seçenek sunmakta.

Milleni kendi sitesinde fiber seçeneği ile 200’e kadar seçenek sunmakta.

Millenicom 1000 Mbps sunuyor. Netspeed TurkNet gibi tek tarifeye geçti. 100 Mbps'ye kadar, ne kadar alırsan.

Teşekkürler yani 1000 Mbps için sadece TT abonesi mi olmam gerekiyor kısaca?

Teşekkürler yani 1000 Mbps için sadece TT abonesi mi olmam gerekiyor kısaca?

Evet ancak bazı TurkNet kullanıcıları hızlarının TTNET altyapısında 1000 Mbps'ye eriştiğini paylaştı. Bazı kullanıcılar adaletsizlik olarak değerlendirip 100 Mbps hızlarını TurkNet müşteri hizmetleriyle görüşerek 200 Mbps'ye çıkarttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…