Türk Telekom fiber hattı hangi firmalarda hizmet veriyor?

Bununla alakalı hiçbir şey bulamadım, kaynak var mı?

Gigaspeed sadece kendi altyapısının olduğu yerde mi 1000 MBPS veriyor? TT fiber altyapısı olan yerlere de 1000 MBPS verebiliyor mu aynı fiyattan?

Gigaspeed sadece kendi altyapısının olduğu yerde mi 1000 Mbps veriyor? TT fiber altyapısı olan yerlere de 1000 Mbps verebiliyor mu aynı fiyattan?

Gigaspeed kendi altyapısının sahibi değil. Sitelerinde 1000 Mbps paket tanımlaması yapabildiklerini görebilirsiniz.

Gigaspeed kendi altyapısının sahibi değil. Sitelerinde 1000 Mbps paket tanımlaması yapabildiklerini görebilirsiniz.

Evet gördüm fakat ben bir ara sormuştum bu 1000 MBPS paketini. O zaman sorduğumda Türk Telekom fiber altyapısında o hızları veremiyoruz demişlerdi sanki diye hatırlıyorum. Peki fiyat konusu nasıl oluyor bu firmada?

Sitelerinde Öde Kullan diye kısım var ve normalde 1.499 TL yazıyor, indirimli haliyle 999 TL. WhatsApp'dan yazınca da 949 TL diyorlar. İlk 3 ay indirimli şekilde kullandıktan sonra diğer aylar 1.499 TL'ye mi çıkıyor yoksa?

Bir de bu firmanın fiber altyapılarda verdiği modem nedir? İnternette bunun hakkında bir bilgi bulamadım. Bilginiz var mı?

Eğer geçiş yapıcaksanız modem sahipliği Gigaspeed’e devrediliyor diye biliyorum.

Sıfır kurulumda ne gönderirler emin değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…