alpsolist

Uzman
Selam,

Bir arkadaşım TT'nin fiberi metre başına fiyat karşılığı çektiğini duyduğunu dile getirdi.

Konu hakkında bilgisi olan veya deneyimleyen kişiler süreç ve genel deneyimleri hakkında bilgi verebilir mi?

Müdürlüğün inisiyatifine bağlı bir durum hocam bu, kimisi size bir fiyat verir ancak bunun sizin durumunuzda geçerliliği olmayabilir. Bence fiyat almak istediğinizi belirterek müdürlüğü ziyaret etmenizde fayda var.

Hocam müdürlükler inanın aile şirketi gibi çalışıyor şu anda. Müdürler ve planlamacılar kafalarına göre proje çiziyorlar istedikleri yere getiriyorlar istemedikleri yere getirmiyorlar. Ek olarak siz ne kadar talep ederseniz edin yine de torpil olmayınca olmuyor. Ben ilçedeki müdürlüğe defalarca gittim dilekçeler verdim genel merkezdeki yetkili kişilere kadar ulaştım ama bir sonuç alamadım maalesef. Yine de şansınızı deneyin derim belki size insaflı bir çalışan denk gelir. Bunun ile ilgili turuncu forumda özel fiber çektirtme ile ilgili bir konu var. Onu inceleyebilirsiniz. Kolay gelsin.

Selam,

Bir arkadaşım TT'nin fiberi metre başına fiyat karşılığı çektiğini duyduğunu dile getirdi.

Konu hakkında bilgisi olan veya deneyimleyen kişiler süreç ve genel deneyimleri hakkında bilgi verebilir mi?

1761404287090.webp

Gördüğün gibi kurulum ücretsiz ve modem de taahhüt sonuna kadar ücretsiz. SMS gönderdiler modem için.

Son düzenleyen: Moderatör: