Detaylar
Kim cevapladı?OverallTaken
Uzman
Ev müstakil mi ?Adresime OBK olduğunu düşündüğüm kablolar çekildi. Bunun aktif olması ve kutunun konulması ne kadar sürer. 15 gün oldu hala bekliyorum ya da süreci hızlandırmak için ne yapabilirim? Türk Telekom müdürlüğüne gitmem işe yarar mı?
Eki Görüntüle 168115
Tearz
Uzman
Şuan her şehirde fiber dönüşümü yapılıyor. Belirli bir plan var. Ona göre sırayla işlemler yapılıyor. Başvuru yapsanız da süreç hızlanmaz gibi. OBK Kablo Mayıs ayında döşendi. 2 hafta önce kutu konuldu. Ekipler kutuların başında fiber işlemleri yapıyorlar. Ortalama 2 haftaya aktif olur dediler. Sizin de beklemeniz gerekiyor. Ekim-Kasım gibi aktif olur.Adresime OBK olduğunu düşündüğüm kablolar çekildi. Bunun aktif olması ve kutunun konulması ne kadar sürer. 15 gün oldu hala bekliyorum ya da süreci hızlandırmak için ne yapabilirim? Türk Telekom müdürlüğüne gitmem işe yarar mı?
Eki Görüntüle 168115
Experiyes
Çalışkan
Hayır değil.
Asıl olay kabloyu çekmek değil mi ya nasıl bu kadar geç olabiliyorŞuan her şehirde fiber dönüşümü yapılıyor. Belirli bir plan var. Ona göre sırayla işlemler yapılıyor. Başvuru yapsanız da süreç hızlanmaz gibi. OBK Kablo Mayıs ayında döşendi. 2 hafta önce kutu konuldu. Ekipler kutuların başında fiber işlemleri yapıyorlar. Ortalama 2 haftaya aktif olur dediler. Sizin de beklemeniz gerekiyor. Ekim-Kasım gibi aktif olur.
Tearz
Uzman
Mayısda kablo çektiler. Fiber 2 gün önce aktif oldu. Ama 100 veriyor biraz hüsran yaşattı.Bize de bugün çektiler kabloyu. Adam süreç 1 seneyi bulabilir dedi. Twitter'da ve forumlarda araştırdım ve gerçekten de kablo çekilmesine rağmen 1 sene hatta daha daha fazla bekleyenler var mış![]()
Experiyes
Çalışkan
Dün türk telekom müdürlüğüne gidip konuştum. Konuşma sonunda "15 20 güne kurulur yani?" diye sorduğumda 10 15 güne kurulur cevabı aldım. Sistemde falan aktif olmasıyla birlikte 10 15 gün süreceği söylendi. Açık kapıdan yaptığım şikayette ise 8 ağustos denildi. Yeni bir bilgi alırsam ya da tamamlanırsa yazacağım.