Türk Telekom fiber süreci ne kadar sürer?

Hocam bende aynı şekil nisandan beri bekliyorum yaşadığınız bölge İzmir'in bir ilçesi mi? Belki aynı mahalledeyiz.
Yok hocam ne İzmir'i, aramızda 800km mesafe var.
Saçma sapan iş yapıyorlar, madem binaya altyapı çekiyorsunuz sokaktaki kazı işini de halledin.

Yok hocam ne İzmir'i, aramızda 800km mesafe var.
Saçma sapan iş yapıyorlar, madem binaya altyapı çekiyorsunuz sokaktaki kazı işini de halledin.

Gerçekten hocam, ben altyapı planlama bölge sorumlusuyla iletişime geçtim, o bile adamakıllı bir tarih ya da plan hakkında bilgi veremiyor. Temmuz olmazsa, ağustos sonu gibi tutarsız vaatlerde bulunuyorlar; bakalım ne zaman keyifleri eserse yaparlar artık galiba. Bir de anladığım kadarıyla hocam, BTK üzerinden şikayetlere sistemden otomatik, merkezi bir yerden cevap veriyorlar; bölge müdürlüğüne bile iletişime geçmiyorlar. Şirket içi iletişim çok zayıf.

Ben de TT müdürlüğüne giderek konu hakkında bilgi edindim, uzun lafın kısası kafalarına göre iş yapıyorlar.
Yok plan, proje çıkacak da onaylanacak da izinler alınacak da... madem durum böyle apartmanı neden deliyorlar en başta diye sormazlar mı?
Sokakta 20 metre ötemdeki binada fiber var, sokakta fiber-vdsl kutusu var ama sokağı kazan giden yok, saçma sapan işler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…