xoosdokex

Başarılı
Herkese merhaba,
Bu konuda TurkNet GigaFiber'e geçiş sürecimi paylaşmak istiyorum. Süreç şu anda devam ediyor.

Şu anda Türk Telekom fiber altyapısı üzerinden TurkNet fiber kullanıyorum. Mevcut hız değerlerim:
  • Download: 111.67 Mbps
  • Upload: 48.89 Mbps
Modem 6 ZTE:H3600P V9.0
1754049591375.webp

31.07.2025 tarihinde, mahallemize TurkNet GigaFiber kabloları apartmana kadar çekildi, ancak kutu henüz yerleştirilmedi. Saha ekibine sorduğumda, internetin 2-3 hafta içerisinde aktif olacağını söylediler.

1754049734146.webp

1754049820437.webp

Şimdilik ilerleme bu şekilde. Gelişmeler oldukça güncelleme yapacağım.

Son düzenleme:
Simdiden hayirli olsun, hizin tadini cikarin :) O ise yaramiyor gibi dusunulen upload hizinin aslinda ne kadar gerekli oldugunu kullaninca anliyor insan.

Hayırlı olsun şimdiden. Bana da geçen yıl altyapı getirildiğinde ekiplere sorunca "2-3 haftaya gelir" demişlerdi ama 3.5 ayda anca aktif olmuştu altyapı.

Süreç başlamadan bitti. Başka bir bina yöneticisi tarafından belediyeye şikâyet edilmiş ve apartmanıma döşenen fiber kablo kesilmiş. Sebebi, kendi apartmanına fiber kablo çekilmesini istememesiymiş. Üstelik bu kişiyi yakından tanıyorum; yedi sülalesi belediyede çalışıyor, belediyenin tüm kaynaklarını kullanıyor, üstelik AKP tayfasından. Bu durumdan gerçekten nefret ediyorum.

Kendi apartmanımdan kesilen kablonun fotoğrafı elimde. Bu süreçte ne yapmam gerekiyor? Apartmanım cadde başında, fiberi istemeyen kişi ise sokak arasında oturuyor. Ne yaparsam kabloyu tekrar kendi apartmanıma çektirebilirim?

resim.webp

Ekran görüntüsü 2025-08-04 204120.webp

@Recep Baltaş , TürkNet'in altyapısında çalışmış biri olarak size sormak istiyorum: Sizce bu saatten sonra bulunduğum mahalleye veya apartmanıma Gigafiber çekilir mi?

Son düzenleme: