Y yusuf16qw Gelişen Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 28 Beğeniler 4 5 Ocak 2025 #81 alp15eren dedi: Evet adımları doğru yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Antivirüsüde kaldırdım yok arkadaş sonuç yok girilmiyor anlayamıyorum.
alp15eren dedi: Evet adımları doğru yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Antivirüsüde kaldırdım yok arkadaş sonuç yok girilmiyor anlayamıyorum.
KS KS alp15eren Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 765 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 512 5 Ocak 2025 #82 yusuf16qw dedi: Antivirüsüde kaldırdım yok arkadaş sonuç yok girilmiyor anlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Yasaklı olan farklı siteler çalışıyor mu yoksa sadece discord mu girmiyor?
yusuf16qw dedi: Antivirüsüde kaldırdım yok arkadaş sonuç yok girilmiyor anlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Yasaklı olan farklı siteler çalışıyor mu yoksa sadece discord mu girmiyor?
Y yusuf16qw Gelişen Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 28 Beğeniler 4 5 Ocak 2025 #83 alp15eren dedi: Evet adımları doğru yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... DNS değişdim Winrarı klasöre ayıkladım turktelekom.cmd dosyasını buldum yönetici olarak çalıştırdım karşıma press any key to continue yazısı çıktı tuşada bastım.Ama girilmiyor ne eksik yapıyorumki? alp15eren dedi: Yasaklı olan farklı siteler çalışıyor mu yoksa sadece discord mu girmiyor? Genişletmek için tıkla... Robloxada girilmiyor diğer sitelerede.
alp15eren dedi: Evet adımları doğru yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... DNS değişdim Winrarı klasöre ayıkladım turktelekom.cmd dosyasını buldum yönetici olarak çalıştırdım karşıma press any key to continue yazısı çıktı tuşada bastım.Ama girilmiyor ne eksik yapıyorumki? alp15eren dedi: Yasaklı olan farklı siteler çalışıyor mu yoksa sadece discord mu girmiyor? Genişletmek için tıkla... Robloxada girilmiyor diğer sitelerede.
KS KS alp15eren Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 765 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 512 5 Ocak 2025 #84 service_install_turktelekom.cmd içinde -4 kısmını sırasıyla -9 a kadar tek tek çıkarıp dener misin?
Y yusuf16qw Gelişen Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 28 Beğeniler 4 5 Ocak 2025 #85 alp15eren dedi: service_install_turktelekom.cmd içinde -4 kısmını sırasıyla -9 a kadar tek tek çıkarıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Dediğin gibi -4 den -9 a kadar teker teker denedim olmadı hiçbiri.
alp15eren dedi: service_install_turktelekom.cmd içinde -4 kısmını sırasıyla -9 a kadar tek tek çıkarıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Dediğin gibi -4 den -9 a kadar teker teker denedim olmadı hiçbiri.
KS KS alp15eren Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 765 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 512 5 Ocak 2025 #86 Aklıma farklı bir çözüm yolu gelmiyor maalesef.
Y yusuf16qw Gelişen Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 28 Beğeniler 4 5 Ocak 2025 #87 alp15eren dedi: Aklıma farklı bir çözüm yolu gelmiyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Tamam yine de her şey için teşekkürler, iyi akşamlar. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2025
alp15eren dedi: Aklıma farklı bir çözüm yolu gelmiyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Tamam yine de her şey için teşekkürler, iyi akşamlar.
KS KS alp15eren Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 765 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 512 5 Ocak 2025 #88 yusuf16qw dedi: Tamam yine de her şey için teşekkürler, iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi akşamlar.
yusuf16qw dedi: Tamam yine de her şey için teşekkürler, iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi akşamlar.
Y yusuf16qw Gelişen Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 28 Beğeniler 4 5 Ocak 2025 #89 alp15eren dedi: Rica ederim iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Hocam GoodbyeDPI biraz uğraştan sonra kurdum robloxa girebiliyorum ancak Discord'a girilmiyor bir bilginiz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2025
alp15eren dedi: Rica ederim iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Hocam GoodbyeDPI biraz uğraştan sonra kurdum robloxa girebiliyorum ancak Discord'a girilmiyor bir bilginiz var mı?
KS KS alp15eren Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 765 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 512 5 Ocak 2025 #90 yusuf16qw dedi: Hocam GoodbyeDPI biraz uğraştan sonra kurdum robloxa girebiliyorum ancak Discord'a girilmiyor bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum maalesef. Normalde tüm engelleri kaldırıyor. Sizde neden böyle oldu fikrim yok.
yusuf16qw dedi: Hocam GoodbyeDPI biraz uğraştan sonra kurdum robloxa girebiliyorum ancak Discord'a girilmiyor bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum maalesef. Normalde tüm engelleri kaldırıyor. Sizde neden böyle oldu fikrim yok.