Yeniçocuk

Başarılı
Yer
Orodruin
Merhaba. Discord'a Cloudflare VPN ile girebiliyorum ama arka planda Discord açıkken Steam'e giriş yapmam gerektiğinde VPN ile girmek istemiyorum. GitHub üzerinden splitwire indirdim ama Kaspersky tehdit olarak algılayıp uygulamayı çalıştırmama izin vermiyor, her seferinde antivirüsü aç kapa yapmak pek kullanışlı olmaz. Wiresock denedim onda da "Discord Checking Update" kısmı ötesine gitmiyor. Farklı ve ücretsiz bir yöntem var mı, yoksa tarayıcı üzerinden mi giriş yapmam gerekiyor?

Sadece istediğiniz uygulamaları VPN trafiğinden geçirebilirsiniz.

Hocam Kaspersky olduğundan bu da çalışmaz geliştirici belirtmiş :(

Kaspersky ile alakası yok. Bende Kaspersky Premium var ayrıca GoodbyeDPI da kullanıyorum. Kaspersky Rusya menşeli bir firma olduğu için, Rusya'da da yasaklar çok olduğu için program bunu virüs olarak görüyor. İstisnalara eklediğinizde iş bitiyor.

Sadece istediğiniz uygulamaları VPN trafiğinden geçirebilirsiniz.

Hocam bu rehberi yaptım ama çalışmadı maalesef. SplitWire kurdum.
Kaspersky ile alakası yok. Bende Kaspersky Premium var ayrıca GoodbyeDPI da kullanıyorum. Kaspersky Rusya menşeli bir firma olduğu için, Rusya'da da yasaklar çok olduğu için program bunu virüs olarak görüyor. İstisnalara eklediğinizde iş bitiyor.
Istisnalara ekledim kurarken yine uyarı verdi ama sorunsuz kurabildim istisnalara eklediğim halde yine uyarması tuhaf. Discord'a girebiliyorum rahat şekilde.