Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Ocak 2025
- Makaleler
- 62
GoodbyeDPI Türkiye sürümünü deneyebilirsiniz. GitHub üzerinde açık kaynaklı bir şekilde yayınlanıyor.
github.com
Release Release GoodbyeDPI-Turkey v0.2.3rc3 · cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey
-Initial release for GoodbyeDPI-Turkey -Added Superonline alt method -Fixed Turkish character bug and added auto start for alternative method service installation -Added alt method 2 and more detai...
- Makaleler
- 1
eğer Linux kullanıyorsan Zapret,Windows kullanıyorsan Goodbyedpı,mac os kullanıyorsan SpoofdpıLaptopuma Discord kurmayı düşünüyorum ama VPN olmadan nasıl girebileceğimi bilmiyorum. Turkcell Superonline kullanıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Pabola
Uzman
Bunu yapıyorum ama dc açılmıyor. Checking for updates ekranında kaldı.
- Makaleler
- 1
o android için değilmiydi?
Yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi? Ayrıca, açacağınız dosyanın "turkey_dnsredir" adında olduğundan da emin olun. Bunun farkı, yalnızca dosya açıkken çalışmasıdır ve en hatasız yol da budur.Bunu yapıyorum ama dc açılmıyor. Checking for updates ekranında kaldı.
Hayır o sadece Linux sürümünden yapılmış bir fork.
Pabola
Uzman
Hepsini denedim açıldı sonra bir anda gitti. Tekrar yapayım dedim bu seferde hiçbirinde açılmadı.Yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi? Ayrıca, açacağınız dosyanın "turkey_dnsredir" adında olduğundan da emin olun. Bunun farkı, yalnızca dosya açıkken çalışmasıdır ve en hatasız yol da budur.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer