Merhaba. Discord'a Cloudflare VPN ile girebiliyorum ama arka planda Discord açıkken Steam'e giriş yapmam gerektiğinde VPN ile girmek istemiyorum. GitHub üzerinden splitwire indirdim ama Kaspersky tehdit olarak algılayıp uygulamayı çalıştırmama izin vermiyor, her seferinde antivirüsü aç kapa yapmak pek kullanışlı olmaz. Wiresock denedim onda da "Discord Checking Update" kısmı ötesine gitmiyor. Farklı ve ücretsiz bir yöntem var mı, yoksa tarayıcı üzerinden mi giriş yapmam gerekiyor?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows)
GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey
- Makaleler
- 8
Sadece istediğiniz uygulamaları VPN trafiğinden geçirebilirsiniz.
İster 200 günü aşan Discord yasağı için kullanın, isterseniz başka herhangi bir uygulama için. Sizlere çeşitli VPN protokollerinde tünellemenin nasıl yapılabileceğini anlatacağım. Hazır VPN'lerin bazılarında bu özellik ücretli bir üyelik gerektirirken(Örnek: Proton) bazılarında ise ücretsiz bir şekilde erişebiliyorsunuz(Örnek: Windscribe). Aşağıya bazı programlar ve protokollerde nasıl bunu başarabileceğinizi anlatacağım. (Dikkat: Yazılı IP'ler benim keşif yöntemi ile bulduğum, Discord'un olduğunu düşündüğüm Cloudflare CDN ve site IP'lerini içermektedir. Sorumluluk kullanıcıya aittir.)...
- sirius
- alternatif goodbyedpi nasıl vpn yapılır
- Forum: İnternet Erişimi
![]()
GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows)
GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkeygithub.com
Hocam Kasperksy olduğundan bu da çalışmaz geliştirici belirtmiş
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Hocam Kaspersky olduğundan bu da çalışmaz geliştirici belirtmiş![]()
Kaspersky ile alakası yok. Bende Kaspersky Premium var ayrıca GoodbyeDPI da kullanıyorum. Kaspersky Rusya menşeli bir firma olduğu için, Rusya'da da yasaklar çok olduğu için program bunu virüs olarak görüyor. İstisnalara eklediğinizde iş bitiyor.
Hocam bu rehberi yaptım ama çalışmadı maalesef. SplitWire kurdum.Sadece istediğiniz uygulamaları VPN trafiğinden geçirebilirsiniz.
İster 200 günü aşan Discord yasağı için kullanın, isterseniz başka herhangi bir uygulama için. Sizlere çeşitli VPN protokollerinde tünellemenin nasıl yapılabileceğini anlatacağım. Hazır VPN'lerin bazılarında bu özellik ücretli bir üyelik gerektirirken(Örnek: Proton) bazılarında ise ücretsiz bir şekilde erişebiliyorsunuz(Örnek: Windscribe). Aşağıya bazı programlar ve protokollerde nasıl bunu başarabileceğinizi anlatacağım. (Dikkat: Yazılı IP'ler benim keşif yöntemi ile bulduğum, Discord'un olduğunu düşündüğüm Cloudflare CDN ve site IP'lerini içermektedir. Sorumluluk kullanıcıya aittir.)...
- sirius
- alternatif goodbyedpi nasıl vpn yapılır
- Forum: İnternet Erişimi
Istisnalara ekledim kurarken yine uyarı verdi ama sorunsuz kurabildim istisnalara eklediğim halde yine uyarması tuhaf. Discord'a girebiliyorum rahat şekilde.Kaspersky ile alakası yok. Bende Kaspersky Premium var ayrıca GoodbyeDPI da kullanıyorum. Kaspersky Rusya menşeli bir firma olduğu için, Rusya'da da yasaklar çok olduğu için program bunu virüs olarak görüyor. İstisnalara eklediğinizde iş bitiyor.
- Makaleler
- 8
Windscribe denediniz mi hocam?Hocam bu rehberi yaptım ama çalışmadı maalesef. SplitWire kurdum.
Onu yaptım rehberden hocam ekledim hatta dosya konumunu aç üzerinden adresi kopyalayıp eklemiştim Update failed veriyordu ya da ben yapamadım büyük ihtimal.
Yeni konular
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL
- Niccolo Machiavelli
-
-
-