Hocam antivirüs programımda otomatık olarak ekranıma uyarı verıyor engellemek istiyorsa. Ancak GoodbyeDPI çalıştırırken bu karşıma çıkmadı yani dışkadığımdada bir şey fark etmedı.

Hangi antivirüsü kullanıyorsunuz? Bazı antivirüsler direkt çalışmasını engelliyor diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Avast tüm korumaları durdurup dener misin çalıştırmayı? En azından sorunu anlayalım.

Avast tüm korumaları durdurup dener misin çalıştırmayı? En azından sorunu anlayalım.
Denemiştim öncesined ama tekrar deneyeyim.

Hocam ne diyeceğim.Ben klasoru ayıkladıktan sonra dosyada hangisini yönetici olarak çalıştıracağım çünkü sizin dediğiniz service_install_turktelekom.batch hala yok.Bende service_install_turktelekom.cmd çalıştırdım olmadı.Daha sonra 2_any_country_dnsredir.cmd not olarak açıp 9 u 5 olarak değiştirip denedim olmadı.Yanlışım var mıdır ne yapmam gerekiyor?

Dosya Ekleri

• resim_2025-01-05_213656888.webp
    resim_2025-01-05_213656888.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 75
CMD olanı çalıştıracaksınız zaten. Ben yanlış yazmışım. Çevremde kullanan bir çok kişi var ama sıkıntı çıkmadı kimse de. Sizde neden olmadı anlamadım. Avast'ı tamamen kaldırıp deneyin. Türk Telekom VDSL için Fiber gibi kısıtlamalar getirmiyor her türlü çalışması gerekiyor.

CMD olanı çalıştıracaksınız zaten. Ben yanlış yazmışım. Çevremde kullanan bir çok kişi var ama sıkıntı çıkmadı kimse de. Sizde neden olmadı anlamadım. Avast'ı tamamen kaldırıp deneyin. Türk Telekom VDSL için Fiber gibi kısıtlamalar getirmiyor her türlü çalışması gerekiyor.
Yönetici olarak çalıştırmadan önce yapmam gereken bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör: