@Oğuzhan7 ek olarak Tab S11 serisinin tamamında ekranda kumlanma ve anlamsız bir throttle sorunu var.

Bu kadar para bağlıyorsun madem, benim naçizane tavsiyem kesinlikle iPad tarafına yönelmen olur. Ben birkaç aydır sektörü didik didik ettim, IPad'lerin üstüne yok bu alanda.

Yine de karar senin...

Android 12 tabanlı olmasa, HarmonyOS 6 gelse net Huawei'de derdim. Bir o kadar güzel tablet yapan markalardan biri.
Bana kalsa iPad Air çok fazla eksiye sahip.İkinci el mantıklı ama.

@Oğuzhan7 ek olarak Tab S11 serisinin tamamında ekranda kumlanma ve anlamsız bir Throttle sorunu var.

Bu kadar para bağlıyorsun madem, benim naçizane tavsiyem kesinlikle iPad tarafına yönelmen olur. Ben birkaç aydır sektörü didik didik ettim, iPad'lerin üstüne yok bu alanda.

Yine de karar senin...
Hocam ikinci elden iPad Pro M4 almak en mantıklısı fakat tablet kalem ve kılıfla beraber 40-45.000 TL'lere S11 Ultra ise 30-35.000 TL'ye denk geliyor. Tablete 30 dan fazla veremem.

Android 12 tabanlı olmasa, HarmonyOS 6 gelse net Huawei'de derdim. Bir o kadar güzel tablet yapan markalardan biri.
Bana kalsa iPad Air çok fazla eksiye sahip.İkinci el mantıklı ama.
M Pro harici alınmaz bana kalırsa. İkinci elde tablet, kalem, kılıf 40-45'e geliyor.

Bende S10 Ultra var tek söyleyebileceğim çok büyük. Masa dışı kullanımda büyüklüğü yüzünden aşırı işlevsiz. Onun dışında ekranı büyük olması sayesinde split screen yapıp sağda slayt solda yapay zekâ açabiliyorum. Eğer sürekli taşıyacaksan alma. Ben aldım pişman oldum boyutundan ötürü. Bir de çok dikkat çekiyor.

Bende S10 Ultra var tek söyleyebileceğim çok büyük. Masa dışı kullanımda büyüklüğü yüzünden aşırı işlevsiz. Onun dışında ekranı büyük olması sayesinde split screen yapıp sağda slayt solda yapay zekâ açabiliyorum. Eğer sürekli taşıyacaksan alma. Ben aldım pişman oldum boyutundan ötürü. Bir de çok dikkat çekiyor.
Hocam kaleminden memnun musun?