2-3 gün önce aktif oldu ve 1000 Mbps’ye kadar bağlatabileceğim gözüküyor. Superonline kullanıyorum ve pazartesi kapattıracağım, cayma bedelini ödeyeceğim. Türk Telekom’dan 200 Mbps alacağım, salı günü ya da pazartesi bağlanacak. Bu internetin bağlanması ne kadar sürer? Evime bağlanması için ekstra olarak elektrikçi getirmem gerekir mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Daffy Duck
Üstün
Size bir gün veriyorlar ve o gün gelerek interneti kuruyorlar ve aynı gün içerisinde hatta kurulduktan hemen sonra aktif oluyor. Ekstra olarak elektrikçi getirmenize gerek yok.
Size bir gün veriyorlar ve o gün gelerek interneti kuruyorlar ve aynı gün içerisinde hatta kurulduktan hemen sonra aktif oluyor. Ekstra olarak elektrikçi getirmenize gerek yok.
Randevuyu en yakın kaç güne veriyorlar bilginiz var mi? Örneğin salı alırsam perşembeye kadar gelir mi?
- Makaleler
- 1
Fiber geldiyse onlar hallediyorlar, elektrikçiye gerek kalmayacak. Ama şöyle bir durum var, altyapının tanımlanmış olması bütün işlerin bittiği anlamına gelmiyor, bazı durumlarda daha sokaktaki bağlantılar bitmeden altyapıyı tanımlamış oluyorlar, benim başıma geldi, önümdeki diğere Fiber dağıtıcı takılmış olmasına rağmen mahalle bağlantıları tam bitmediği için 1 ay beklemek zorunda kaldım. Önce Türk Telekom'dan bağlat, sonra Superonline'ı iptal ettir derim.
Fiber geldiyse onlar hallediyorlar, elektrikçiye gerek kalmayacak. Ama şöyle bir durum var, altyapının tanımlanmış olması bütün işlerin bittiği anlamına gelmiyor, bazı durumlarda daha sokaktaki bağlantılar bitmeden altyapıyı tanımlamış oluyorlar, benim başıma geldi, önümdeki diğere fiber dağıtıcı takılmış olmasına rağmen mahalle bağlantıları tam bitmediği için 1 ay beklemek zorunda kaldım. Önce Türk Telekom'dan bağlat, sonra Superonline'ı iptal ettir derim.
Bu kutu takılalı 1 ay oluyor 1 aydır belirli aralıklarla altyapı sorgulama yerlerinden bakıyordum TurkNet VDSL 75Mbps falan veriyordu Türk Telekom Millenicom'da gozukmuyordu fakat dün baktığımda Millenicom'da 1000MBPS Türk Telekom'dan alabilirsiniz yaziyordu TurkNet'te de 100Mbps fiber alabilirsiniz yazıyordu. Böyle olsa da baglanmamis olma ihtimali var mı? Abonelik almaya kalktığımda 1000MBPS'ye kadar olan hizmetleri gösteriyor Türk Telekom.
- Makaleler
- 1
Yahu ben dedim ya işte, sorgulamalarda gözükse bile yeni altyapı döşenen yerlerde bazen işler bitmediği için kurulum yapamadıkları oluyor. Benim sorgulamalarda 6 ay öncede gözükmeye başlamıştı, bölge müdürlüğü daha kablolar bile çekilmeden tanımlamaları yapmış, sonra tanımlanan yerlere kablo çektiler, adamlar benim gözümün önünde fiber'leri füzyon yapıyorlardı, ben de adamlara soğuk su veriyordum.Bu kutu takılalı 1 ay oluyor 1 aydır belirli aralıklarla altyapı sorgulama yerlerinden bakıyordum TurkNet VDSL 75Mbps falan veriyordu Türk Telekom Millenicom'da gozukmuyordu fakat dün baktığımda Millenicom'da 1000MBPS Türk Telekom'dan alabilirsiniz yaziyordu TurkNet'te de 100Mbps fiber alabilirsiniz yazıyordu. Böyle olsa da baglanmamis olma ihtimali var mı? Abonelik almaya kalktığımda 1000MBPS'ye kadar olan hizmetleri gösteriyor Türk Telekom.
Türk Telekom altyapısından interneti sorunsuz şekilde almadan Superonline'ı kapattırmayın, bırakın 1 hafta açık kalsın, 200-300 fazla ödersiniz en fazla.
Daffy Duck
Üstün
Ondan pek emin değilim yoğunluğa bağlı olabilir. Genelde başvuru yaptığınız hafta içerisinde veriyorlar.Randevuyu en yakın kaç güne veriyorlar bilginiz var mi? Örneğin salı alırsam perşembeye kadar gelir mi?
Yahu ben dedim ya işte, sorgulamalarda gözükse bile yeni altyapı döşenen yerlerde bazen işler bitmediği için kurulum yapamadıkları oluyor. Benim sorgulamalarda 6 ay öncede gözükmeye başlamıştı, bölge müdürlüğü daha kablolar bile çekilmeden tanımlamaları yapmış, sonra tanımlanan yerlere kablo çektiler, adamlar benim gözümün önünde Fiber'leri füzyon yapıyorlardı, ben de adamlara soğuk su veriyordum.
Türk Telekom altyapısından interneti sorunsuz şekilde almadan Superonline'ı kapattırmayın, bırakın 1 hafta açık kalsın, 200-300 fazla ödersiniz en fazla.
Peki arayıp konuşsam bununla ilgili kesin bilgi verebilirler mi ayrıca kabloları çekmişlerdi kapımın önüne gelip o kablolardan mi bahsediyorsunuz? Ayrıca Superonline'i iptal etmeden Türk Telekom'u önce bağlatabilir miyim ki 2 internet birden?
- Makaleler
- 1
Peki arayıp konuşsam bununla ilgili kesin bilgi verebilirler mi ayrıca kabloları çekmişlerdi kapımın önüne gelip o kablolardan mi bahsediyorsunuz? Ayrıca Superonline'i iptal etmeden Türk Telekom'u önce bağlatabilir miyim ki 2 internet birden?
Eğer Superonline İnterneti Turkcell Superonline altyapısı üzerinden alıyorsanız evet, iki interneti aynı anda kullanabilirsiniz, çünkü bağımsız altyapı ve firmalar.
Arayıp konuşmak işe yaramaz, müşteri hizmetleri altyapının tanımlı olduğunu gördüğünde " sorun yok bağlatabilirsiniz" diyecektir. Ben daha kablosu çekikmemiş, santrali aktif edilmemiş, dağıtıcı kutusu takılmamış haldeki internete abone olup 5 defa kurulum saati bile almıştım.
Siz Türk Telekom'a başvurun, gelip kursunlar, 1-2 gün deneyin bakalım sorunsuz çalışıyor mu? Sorun yoksa Superonline'ı iptal ettirirsiniz.
Alpologi
Uzman
Ben de Türk Telekom'a başvuru yaptım yarın gelip kurulum yapacaklar ama şöyle bir şey var 3 kez müşteri hizmetleriyle konuştum 3ü de 1000Mbps verebiliyoruz FTTH dediler fakat binanın altında kutu yok.. Ne yapacaklar bilmiyorum Superonline'ı kapatmadım o yüzden.Fiber geldiyse onlar hallediyorlar, elektrikçiye gerek kalmayacak. Ama şöyle bir durum var, altyapının tanımlanmış olması bütün işlerin bittiği anlamına gelmiyor, bazı durumlarda daha sokaktaki bağlantılar bitmeden altyapıyı tanımlamış oluyorlar, benim başıma geldi, önümdeki diğere Fiber dağıtıcı takılmış olmasına rağmen mahalle bağlantıları tam bitmediği için 1 ay beklemek zorunda kaldım. Önce Türk Telekom'dan bağlat, sonra Superonline'ı iptal ettir derim.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-
-
-
-