Banada gelmiş. Fiber bölgede var ama Türk telekomun müşteri hizmetlerinde gözükmüyor. Umarım o da gözükür de fibere geçerim. :)

Screenshot_4.webp

Biri bana Telekom müşteri hizmetlerine bunu nasıl anlatacağımı söylesin lütfen, çünkü bilmediklerini söylemişlerdi. IPv6 aktif oldu VDSL hattıma fakat kullanırken nasıl olduysa pasif duruma geçti; aradım ama nafile, bilen yok.

Biri bana Telekom müşteri hizmetlerine bunu nasıl anlatacağımı söylesin lütfen, çünkü bilmediklerini söylemişlerdi. IPv6 aktif oldu VDSL hattıma fakat kullanırken nasıl olduysa pasif duruma geçti; aradım ama nafile, bilen yok.

Aynı durumu yaşadım FTTH TT aboneliğim ilk başladığında IPv6 tanımlıydı sonra bir gitti gidiş o gidiş 10'dan fazla temsilci ile görüştüm. Henüz önlerinde öyle bir panel yokmuş. Biri Tivibu diyor diğeri WI-FI6 zaten modeminiz diyor. :D bilen birine denk geldim elinden geleni 45dk boyunca yapmaya çalıştı ama yok. Panelimiz olmadığından yapabileceğimiz bir şey yok sadece her şansı deneyip tekrar tanımlamaya düşsün diye çabalıyorum dedi. Sonuç nafile. Sende çabalama. Tekrar şans eseri tanımlanmasını beklemekten başka çare yok.

Aynı durumu yaşadım FTTH TT aboneliğim ilk başladığında IPv6 tanımlıydı sonra bir gitti gidiş o gidiş, 10'dan fazla temsilci ile görüştüm. Henüz önlerinde öyle bir panel yokmuş. Biri Tivibu diyor diğeri WI-FI6 zaten modeminiz diyor. :D Bilen birine denk geldim; elinden geleni 45dk boyunca yapmaya çalıştı ama yok. Panelimiz olmadığından yapabileceğimiz bir şey yok sadece her şansı deneyip tekrar tanımlamaya düşsün diye çabalıyorum dedi. Sonuç nafile. Sende çabalama. Tekrar şans eseri tanımlanmasını beklemekten başka çare yok.

Peki kardeşim, çok teşekkürler. Aslında evet o moda girmiştim bile ama pekiştiği iyi oldu.

Evde kullandığım fiberde ipv6 varken ofiste kullandığımızda ipv6 almıyor aralarındaki tek fark statik ip olması. Muhtemelen static ip adresi olanlara vermiyorlar diğerlerine veriyorlar.