Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

termalmacun

Başarılı
Merhaba, 10 Ocak saat 00.00'da taahhüdüm sona erdi ve az önce baktığımda tarifemin taahhütsüz ücreti ile 1 aylık yenileme yapmışlar ve 803 TL fatura çıkmış. Taahhüt bitmeden geçince cayma bedeli var geçmeyince bunlar ücret kesmiş bu nedir taktik vs. geliştiriyorlar artık galiba.

Çözüm
Merhaba, 10 Ocak saat 00.00'da taahhüdüm sona erdi ve az önce baktığımda tarifemin taahhütsüz ücreti ile 1 aylık yenileme yapmışlar ve 803 TL fatura çıkmış. Taahhüt bitmeden geçince cayma bedeli var geçmeyince bunlar ücret kesmiş bu nedir taktik vs. geliştiriyorlar artık galiba.

Taahhüt bittikten sonraki ay eğer taahhüt yenilemezsen sonraki fatura dönemini taahhütsüz fiyat üzerinden keser.

Taahhüt bittikten sonraki ay eğer taahhüt yenilemezsen sonraki fatura dönemini taahhütsüz fiyat üzerinden keser.

Çözüm
Kanunen yaptıkları saçma değil. Saat 00:00'da bittiyse otomatikman 1 dakika geçse dahi taahütsüz tarifeye geçişiniz yapılıyor orada da fiyat artıyor haliyle. Uygulama üzerinden tarifeli pakete geçin muhtemelen düzelir.

Kanunen yaptıkları saçma değil. Saat 00:00'da bittiyse otomatikman 1 dakika geçse dahi taahhütsüz tarifeye geçişiniz yapılıyor orada da fiyat artıyor haliyle. Uygulama üzerinden tarifeli pakete geçin muhtemelen düzelir.

Turkcell'e geçiş yapacaktım ben. Sunduğu en düşük tarife şu an 15GB + 15GB sosyal medya 465 TL. Ben zaten 1 ayda maksimum 8 GB harcıyorum.

Turkcell'e geçiş yapacaktım ben. Sunduğu en düşük tarife şu an 15GB + 15GB sosyal medya 465 TL. Ben zaten 1 ayda maksimum 8 GB harcıyorum.
İçinde bulunduğun durumun önemi yok. Yasal olarak bunu yapabildikleri için yapıyorlar. Bir dahakine taahhütün bitmeden önce alacağın aksiyonu planla.

İçinde bulunduğun durumun önemi yok. Yasal olarak bunu yapabildikleri için yapıyorlar. Bir dahakine taahhüdün bitmeden önce alacağın aksiyonu planla.

Dün müşteri hizmetlerini arayıp faturasıza geçmek istiyorum dedim yarın gece 12'den sonra arayın dediler kendileri yoksa cayma bedeli ödeyeceğimi söylediler. Bilsem cayma bedeli öder daha az ödemiş olurdum.

Panik yok. Hemen taşıyacağın yer neresiyse gidip taşı. Bu 803 TL'lik aydan kaç gün kullandıysan gün bazında ödersin. 803/30*gün sayısı yani.