Akif Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.985 Çözümler 8 Beğeniler 2.394 17 Haziran 2025 #1 Selamlar, ailem yeni bir mahalleye taşındı. Aylardır internet erişimimiz yok. Şu kablolardan gelmiş bina önüne. İnternet kablosu olup olmadığından emin değilim. Tecrübelerinize dayanarak altyapının gelmesi ne kadar sürer?
Selamlar, ailem yeni bir mahalleye taşındı. Aylardır internet erişimimiz yok. Şu kablolardan gelmiş bina önüne. İnternet kablosu olup olmadığından emin değilim. Tecrübelerinize dayanarak altyapının gelmesi ne kadar sürer?
İtachi Uchiha Yetkin Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 1.974 Çözümler 12 Beğeniler 1.956 Yer Konoha 17 Haziran 2025 #2 İnternet kablosu, turuncu olan fiberdi sanırım. 1 ayda da gelebilir 6 ayda da. Saha ekibindeki arkadaşlara sorun en net bilgiyi onlar verir.
İnternet kablosu, turuncu olan fiberdi sanırım. 1 ayda da gelebilir 6 ayda da. Saha ekibindeki arkadaşlara sorun en net bilgiyi onlar verir.
1 16015 Uzman Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 1.401 Çözümler 4 Beğeniler 1.152 17 Haziran 2025 #3 Bunu en son gördüğümde birkaç gün içinde bağlanmıştı. Yine de değişebilir tabii ki.
KS KS Akif Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.985 Çözümler 8 Beğeniler 2.394 26 Ağustos 2025 #4 Geldi arkadaşlar bugün bağlantı internet. Tatilim bitti, İstanbul'a döneceğim. Benim için anlamsız oldu ama fikir olması için paylaşıyorum.
Geldi arkadaşlar bugün bağlantı internet. Tatilim bitti, İstanbul'a döneceğim. Benim için anlamsız oldu ama fikir olması için paylaşıyorum.
A aonsra Çalışkan Katılım 11 Eylül 2025 Mesajlar 44 Beğeniler 10 15 Eylül 2025 #5 Akif dedi: Geldi arkadaşlar bugün bağlantı internet. Tatilim bitti, İstanbul'a döneceğim. Benim için anlamsız oldu ama fikir olması için paylaşıyorum. Genişletmek için tıkla... üstat total süreç ne kadar sürdü, ilk başvurudan son ana kadar
Akif dedi: Geldi arkadaşlar bugün bağlantı internet. Tatilim bitti, İstanbul'a döneceğim. Benim için anlamsız oldu ama fikir olması için paylaşıyorum. Genişletmek için tıkla... üstat total süreç ne kadar sürdü, ilk başvurudan son ana kadar