xLeomessi

Becerikli
Merhaba, Türk Telekom taahhüdüm bitti ve fiyatları çok arttığı için TurkNet’e geçtim. Türk Telekom kullanırken 1000 Mbps internet kullanıyordum. TurkNet’te 699 + 200 TL ödemeyi kabul etmeme rağmen hâlâ 100 Mbps alıyorum. Bu konuyu bir şekilde çözerim.

Türk Telekom mesaj atmış, 14 gün içinde modem ve ONT cihazınızı iade ediniz. Sizce iade edeyim mi? Yoksa TurkNet’i iptal edip geri Türk Telekom’a mı geçeyim? Nasıl bir yol izlemem mantıklı? Modem ve ONT cihazını kendim almam daha mı mantıklı olur? Fikir sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Merhaba hocam, mesaj geldi 14 gün içinde iade etmeniz gerek diye. Emin misiniz?
Evet, öyle olması gerekiyor. Turknet ile iletişime geçin destek kaydı açıp, hem hız sorununuz hemde bu konu ile alakalı, onlardan da teyit alın.
Geçişlerde ONT ve routerın hakkı da geçiş yaptığınız firmaya geçer otomatik olarak.

Evet, öyle olması gerekiyor. Turknet ile iletişime geçin destek kaydı açıp, hem hız sorununuz hemde bu konu ile alakalı, onlardan da teyit alın.
Geçişlerde ONT ve routerın hakkı da geçiş yaptığınız firmaya geçer otomatik olarak.
Anladım hocam, dün destek için görüştüm, İnternet hızını sözde attırdılar bugün tekrar arar sorarım. Dediğiniz gibiyse baya iyi olur, uğraşmak istemiyorum.

Turk Telekom aboneliniğinizi iptal etmeden geçiş yaptıysanız göndermeyin.
Kurulum ücreti ödüyor musunuz Turknete?