Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

vurkan

Üstün
Yer
İZMİR
Arkadaşlar taahhüt süresi bitiyor, müşteri temsilcisine ulaşmanın kolay yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
“Müşteri temsilcisine bağlanmak için 0’ı tuşlayınız” gibi bir şey demiyor mu? Taahhüt bilgileri kısmına geldiğimde en sonda söylüyor, 0’ı tuşladığımda müşteri temsilcisine bağlanabiliyorum.
“Müşteri temsilcisine bağlanmak için 0’ı tuşlayınız” gibi bir şey demiyor mu? Taahhüt bilgileri kısmına geldiğimde en sonda söylüyor, 0’ı tuşladığımda müşteri temsilcisine bağlanabiliyorum.

Çözüm
“Müşteri temsilcisine bağlanmak için 0'ı tuşlayınız” gibi bir şey demiyor mu? Taahhüt bilgileri kısmına geldiğimde en sonda söylüyor, 0'ı tuşladığımda müşteri temsilcisine bağlanabiliyorum.

Yok ben taahhüt bölümü değil genel olarak sordum oradan ulaşılıyorsa deneyeyim!

“Müşteri temsilcisine bağlanmak için 0'ı tuşlayınız” gibi bir şey demiyor mu? Taahhüt bilgileri kısmına geldiğimde en sonda söylüyor, 0'ı tuşladığımda müşteri temsilcisine bağlanabiliyorum.

Teşekkürler hocam, basit şekilde taahhüt bölümünde kısa bir süre de 0 tuşuna basılıp bağlanılıyor.

Son düzenleme: