Yavuz59

Becerikli
Ya, D-Smart kullanıyorum. 1 haftadır altyapı kaynaklı internet yok, mobil veri kalmadı. Türk Telekom'u arayıp internet isteyeceğim fakat robot çıkıyor. 3-4 kez denedim hep robot. Tabii robotada iyi dileklerimi sundum 😀. Bana insan olan bir müşteri hizmetleri temsilcisine nasıl bağlanabileceğimi söyleyebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya, D-Smart kullanıyorum. 1 haftadır altyapı kaynaklı internet yok, mobil veri kalmadı. Türk Telekom'u arayıp internet isteyeceğim fakat robot çıkıyor. 3-4 kez denedim hep robot. Tabii robotada iyi dileklerimi sundum 😀. Bana insan olan bir müşteri hizmetleri temsilcisine nasıl bağlanabileceğimi söyleyebilir misiniz?
X de hesabını açık yap ne kadar türk telekom hesabı varsa etiketle bana acilen ulaşın falan filan de.

444 0 375'i ara.

Ardından 1'i tuşla.
Abonelik numaranı ya da hattın yasal sahibinin T.C.'sini sorduğu yerde bunu gir.
Ardından 2'yi tuşla.
Ardından menüde sayarken bekle ve 0'ı tuşla.

Özetle: 1(T.C. numaran)20

444 0 375'i ara.

Ardından 1'i tuşla.
Abonelik numaranı ya da hattın yasal sahibinin T.C.'sini sorduğu yerde bunu gir.
Ardından 2'yi tuşla.
Ardından menüde sayarken bekle ve 0'ı tuşla.

Özetle: 1(T.C. numaran)20
olmuyor ama yine de teşekkürler. Bir daha aradığımda tekrardan çözüm bulamazlarsa iyi dileklerimi yüzlerine karşı sunmayı düşünüyorum

X'ten TT ceosunu etiketle ve LinkedIn'den yaz CİMER'e yaz açık kapıya yaz. Eğer 1 hafta içerisinde giderilmezse düzenli bir şekilde X'ten etikten at desteğe.