CupCake

Uzman
Oyunlarda %30-%40'lara kadar bir paket kaybı sorunu var. Müşteri hizmetleri ile konuştuğum zaman geldiler, altyapıya baktılar, cihaz ile fakat hiçbir sorun olmadığını söylediler. Geceleri %1-%2'ye kadar düşüyor fakat gündüzleri azalmıyor. 46 download, 6 upload alıyorum. CAT 5 kablo ile bağlanıyorum, kabloda da herhangi bir problem yok. CAT 6 denedim, yine aynı sıkıntı yaşandı.
CMD'den paket kaybı testi yaptım, 1.1.1.1 için %4 çıktı. Çok şey denedim fakat düzeltemedim. Sorun nerede olabilir?
Keenetic modem kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modem arayüzünden xDSL bilgilerinizi atın lütfen. Deneyebileceğiniz farklı bir modem var mı?

Bundan mı bahsediyorsunuz? alt yapı VDSL olarak gözüküyor
Bu şekil gözükmeli:

1774977122704.webp

Evet, dediğim şey bu. Hattınızda %40 kayıplara çıkacak kadar problem yok gözüküyor.

Telekom'a bir kez daha kayıt açın. Eğer bulabilirseniz farklı bir modemle kullanmayı deneyin bir süre.

Evet, dediğim şey bu. Hattınızda %40 kayıplara çıkacak kadar problem yok gözüküyor.

Telekom'a bir kez daha kayıt açın. Eğer bulabilirseniz farklı bir modemle kullanmayı deneyin bir süre.

Toplamda 3 kere aradım fakat herhangi bir sorun görmediler. Evde 4 Wi-Fi + 1 kablo bağlı oluyor, genelde ailem film seyrediyor, etki eder mi? Çünkü önceden 30 Mbps alırken film, dizi vs. olsa bile olmuyordu.

Toplamda 3 kere aradım fakat herhangi bir sorun görmediler, evde 4 Wi-Fi + 1 kablo bağlı oluyor genelde ailem film seyrediyor etki eder mi? Çünkü önceden 30 Mbps alırken film dizi vs olsa bile olmuyordu.
Etki edebilir. QoS ayarlarınız yapılı mı? Keenetic'in hangi modelini kullanıyorsunuz? Gece gibi kimsenin kullanmadığı saatlerde deneyin.