Esenlikler, Turkcell kullanmaktayım ve operatör değiştireceğim. İki operatörden birisinin genç paketlerine geçeceğim. Hangisi daha avantajlı ve kampanyalı? Uygun fiyat olması iyi olur.
Detaylar
Kim cevapladı?canbozkurt
Yetkin
Vodafone Freezone'da eğer oyun vb. oynuyorsanız özel paketlerle birlikte çok avantajlı oluyor. Ayrıca günlük sınırsız internet paketi var ayda 1 gün sınırsız olarak tüm indirmelerinizi vb. yaparsınız. Tavsiyem faturalı taahhütlü paket almanız mevcutta sürekli zamlanıyor paketler 
Vodafone FreeZone'da eğer oyun vb. oynuyorsanız özel paketlerle birlikte çok avantajlı oluyor. Ayrıca günlük sınırsız internet paketi var ayda 1 gün sınırsız olarak tüm indirmelerinizi vb. yaparsınız. Tavsiyem faturalı taahhütlü paket almanız mevcutta sürekli zamlanıyor paketler![]()
Türk Telekom'un selfysi normal halinden daha pahalı.
Peki çekim kalitesi olarak hangisi daha iyidir? Ona göre seçim yapacağım.
Peki çekim kalitesi olarak hangisi daha iyidir? Ona göre seçim yapacağım.
10 metre yürüyünce çekmesin istersen Vodafone. Aşırı pahalı paketler istersen Turkcell.
10 metre yürüyünce çekmesin istersen Vodafone. Aşırı pahalı paketler istersen Turkcell.
Türk Telekom ne kategorisine giriyor o hâlde
mimi
Uzman
Vodafone hiç çekmiyor ki hocam. Türk Telekom daha iyi bence, bir dönem Vodafone kullanıyordum. Tamamen eziyet.
Bilmiyorum, kullanmadım.